"Olen ollut itse siivoamassa täällä" – Hassan Maikal toteutti unelmansa noustessaan Flow-festivaalin lavalle

5:39
Katso videolta: Hassan Maikal kertoo, mitä suomalaisissa räppipiireissä tulisi vielä kehittää

Hassan Maikalille Flow'n lauantaipäivän avauskeikka oli merkittävä.

Rap-artisti Hassan Maikal nousi Flow-festivaalin lavalle lauantaina 13. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Festivaalin toisen päivän avaaminen sekä Flow'n lavalla esiintyminen oli Maikalille henkilökohtaisesti erittäin tärkeä sekä merkittävä hetki.

– On ollut pitkä matka. Flow on ollut minulle unelma, olen ollut itse siivoamassa täällä nuorempana vapaaehtoisena, jotta saisi liput tänne, koska ei ollut varaa. 

Maikal kertoo pelänneensä, ettei festarikansa olisi löytänyt hänen keikalleen vielä niin aikaisin festariviikonlopun toisena päivänä. Toisin kuitenkin kävi. 

– Kun menin lavalle ja kuulin, että ihmiset olivat siellä ja se (keikkateltta) oli täynnä, mietin vain, että tämä on unelma.

Ikimuistoisinta kuluneessa festarikesässä on Maikalin mukaan ollut ystävyys. Maikalin kiertuekokoonpanossa on mukana myös hänen ystäviään, jotka ovat opetelleet uusia rooleja kesän mittaan. 

– Ystäväni Hamza on ollut minulle kiertuemanageri nyt ensimmäistä kertaa, ja ennen kesää hän ei edes tiennyt, mitä kiertuemanagerin rooli tarkoittaa. Mutta annetaan mahdollisuuksia meidän ystäville ja ympärillä oleville, kehitytään yhdessä, se on ollut yksi tärkeimpiä asioita. 

Yllä olevalla videolla Hassan Maikal kertoo, minkälaista muutosta suomalaiseen räppiskeneen vielä kaivataan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja