Oinaan vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


OINAS 21.3.–19.4.

Henkinen kasvu

Vuodesta tulee hyvin dynaaminen kaikilla elämänalueilla. Roolisi yhteiskunnassa ja perheessä vahvistuu. Olet auttavana kätenä lähelläsi oleville. Kaipaat kuitenkin myös yksinäisyyttä, sillä vasta silloin voit löytää sisäisen rauhasi ja vapautesi. Yritä löytää elämästäsi enemmän myönteisiä asioita.

Ihmissuhteet

Ihmissuhteissa tämä vuosi on hieman sekava. Parisuhteessa voi olla ongelmia. Pienet väärinkäsitykset saattavat aiheuttaa suuria ongelmia rakkauselämääsi. Yritä hankkiutua eroon kaikista pahoista ajatuksista ja rakentaa siltaa sinun ja kumppanisi välillä olevan kuilun yli. Ihmissuhteissa on osattava tehdä myönnytyksiä. Rakasta intohimoisesti ja vilpittömästi, niin saat nauttia todellisen rakkauden hyvistä puolista.

Olet tänä vuonna valmis tekemään kaiken perheesi eteen. Jonkinlaista perheenlisäystä saattaa olla luvassa, kyseessä voi olla vauva, naimakaupan kautta tuleva uusi perheenjäsen tai vaikkapa lemmikkieläin.

Sinulla voi olla riitaa jonkun ystäväsi kanssa. Selvitä asia hänen kanssaan kahden kesken sekoittamatta asiaan ulkopuolisia.

Sinkun rakkausvuosi

Olet tänä vuonna täynnä villiä energiaa. Se takaa, että tutustut moniin uusiin ihmisiin, eikä ihastumista tai rakastumistakaan voi välttää. Yritä kuitenkin hieman hillitä itseäsi, ettet ajaudu vaikeuksiin. Kun otat hieman rauhallisemmin, voit ehkä löytää jopa sen oikean jakamaan vaikka loppuelämäsi.

Työ

Olet kova tekemään työtä ja saat hyviä tuloksia aikaan. Luova ja kekseliäs puolesi tulee tänä vuonna erityisen hyvin esiin, ja sinulle tarjoutuu loistavia mahdollisuuksia. Älä usko kaikkiin lupauksiin, sillä liiallinen luottamus voi osoittautua haitalliseksi. Liikeasioissa voit luottaa sataprosenttisesti vain itseesi.

Opiskelu

Opintosi sujuvat tänä vuonna hyvin edellyttäen että olet oikealla alalla, sillä muuten voit kohdata motivaatio-ongelmia. Tiedät olevasi hyvä siinä mitä teet, mutta liiallinen riippumattomuus ja itsevarmuus voivat kuitenkin koitua tappioksesi.

Raha-asiat

Kaipaat elämääsi epätoivoisesti suurempaa taloudellista vakautta. Nyt on aika alkaa tehdä työtä sen eteen. Mieti kahteen kertaan, ennen kuin antaudut minkäänlaiseen tuhlailuun. Voit ostaa hillitysti jotakin omaksi iloksesi, mutta älä vinguta luottokorttiasi yli varojesi.

Terveys

Terveytesi on yleisesti ottaen hyvä vuonna 2013. Pidä kuitenkin hyvää huolta terveydestäsi ja yritä syödä terveellisesti. Älä tee mitään uhkarohkeaa, sillä riski loukkaantua on hieman tavallista suurempi.

Onnenpäivät vuonna 2013

4. helmikuuta, 5. toukokuuta, 2. kesäkuuta, 7. heinäkuuta, 15. elokuuta, 22. syyskuuta, 8. lokakuuta ja 6. marraskuuta.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja