"Oikein sievästi pukeutunut ja iloinen ihminen" – Naisen, 38, epäillään tulleen aviomiehensä murhaamaksi Lahdessa, näin paikalliset kommentoivat

6:31
Video: MTV Uutiset Live haastatteli paikallisia ampumapaikan lähistöllä Lahdessa.

Lahden eilisessä ampumisessa kuoli 38-vuotias nainen. Ampujaksi epäillään naisen 53-vuotiasta aviomiestä. Tapaus puhuttaa paikallisia. MTV Uutiset Live vieraili tapahtumapaikalla Lahden Tonttilassa ja haastatteli paikallisia.

Lähellä tapahtumapaikkaa sijaitsevassa ravintolassa työskentelevä Kaija Rask kertoo tienneensä ampumisessa kuolleen naisen. Hänen mukaansa naisella oli tapana tervehtiä häntä iloisesti.

– Oikein sievästi pukeutunut ja iloinen ihminen, hän kuvailee naisen olemusta.

Ravintolatyöntekijän mukaan tunnelma Tonttilan kaupunginosassa on ollut ampumisen jälkeen hämmentynyt. Hänen mukaansa Tonttila on ollut hänen mukaansa perinteisesti turvallinen paikka asua.

– Osa asiakkaista on kysynyt, onko täällä turvallista enää liikkuakaan. Sanon, ettei tämä meidän turvallisuuteen vaikuta.

– Tonttila on ollut turvallinen aina. Olen vuodesta 1972 asti asunut, eikä ole tarvinnut kertaakaan pelätä.

"Harmittava ja pelottava juttu"

Niin ikään ampumispaikan lähistöllä ravintolaa pitävä yrittäjä Deniz Basboga kertoo olleensa työskentelemässä, kun ampumavälikohtaus sattui noin 100 metrin päässä. Hän kertoi kuulleensa asiasta terassilla olleelta asiakkaalta.

– Hän kertoi, että on kuulunut ampumaääni. Sitten tultiin terassille. Muutama poliisiauto tuli talon ympärille.

Basbogan turvallisuuden tunteeseen ampuminen on vaikuttanut.

– Aika moni käy päivän aikaan ostoksilla. Ei voi tietää onko ihmisellä puukko tai jokin pistooli. Ei voi arvata. Se on vähän harmittava ja pelottava juttu.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja