Odotettu The Elder Scrolls: Blades -mobiilipeli julkaistiin – vaatii kuitenkin yhä kutsun

Viime vuoden E3-messuilla esitelty The Elder Scrolls: Blades on nyt tullut pelaajien saataville Early Access -ohjelman kautta. Alun perin pelin piti tulla saataville jo viime syksynä, mutta lukuisten ongelmien myötä pelin julkaisu on venynyt noin puolella vuodella.

Tällä hetkellä The Elder Scrolls: Bladesin pelaamiseen tarvitaan kutsu, jonka saadakseen pelaajan on rekisteröidyttävä Early Access -ohjelmaan Bethesdan kotisivuilla. Osa pelaajista, joilla on jo ennestään Bethesda-tili, ovat kertoneet päässeensä pelaamaan peliä myös ilman kutsua.

Itse pelinä The Elder Scrolls: Blades muistuttaa läheisesti pelisarjan viimeisiä konsoli- ja tietokonejulkaisuja ensimmäisen persoonan kuvakulmallaan. Mobiilipeliksi kyse on graafisesti vaativasta pelistä, jota Bethesda on itse esitellyt lähinnä uusilla lippulaivapuhelimilla, kuten Applen iPhone XS:llä.

Bethesda on aikaisemmin kertonut The Elder Scrolls: Bladesin pelaamisen onnistuvan puhelimen näytöllä niin pysty- kuin vaaka-asennossakin. Mobiiliversioissa on myös joitain poikkeavuuksia aikaisempiin The Elder Scrolls -sarjan peleihin, kuten uudistettu kamppailumekaniikka. Samalla myös pelin muuta käyttöliittymää ja esimerkiksi inventaarion hallintaa on muokattu kosketusnäytöille ystävällisempään suuntaan.

The Elder Scrolls: Blades on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Pelin trailerin voi katsastaa alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja