Odotettu OnePlus 2 on totta: Huippupuhelin alle 400 eurolla – mutta vain kutsulla

OnePlus 2 on julkaistu pitkän odotuksen jälkeen. Ensimmäinen OnePlus oli hintaansa nähden erinomainen älypuhelin, sillä sen ominaisuudet vetivät vertoja selvästi kalliimmille malleille. Puhelimen saatavuus oli kuitenkin pitkään rajoitettu ja sitä kaupattiin vain valmistajan omassa verkkokaupassa kutsun saaneille asiakkaille.

Sama jatkuu OnePlus 2:n kohdalla: Puhelimen ostaminen onnistuu vain kutsun avulla. Kutsun voi saada 31. heinäkuuta yhtiön yhdeksästä pop up -myyntipisteestä tai 1. elokuuta alkaen sosiaalisen median kanavista.

OnePlus 2 on saatavilla Euroopassa elokuun 11. päivästä lähtien. Puhelimen hinta on 339 tai 399 euroa muistiversiosta riippuen. Tarjolla ovat 16 ja 64 gigan versiot. Jälkimmäisessä muistiversiossa on 4 gigan keskusmuisti.

Uutuudesta on poistettu vaihdettava akku ja muistikorttipaikka, mikä voi harmittaa joitakin käyttäjiä.

Ulkoisesti OnePlus 2 on kokenut virtaviivaistuksen: Sen kuoren kehys on valmistettu magnesiumista ja alumiinista ja laite on saanut uuden kotinäppäimen.

Puhelin tukee kahta sim-korttipaikkaa ja se on ensimmäinen älypuhelin, jossa on uusi USB Type-C -liitäntä. Puhelimessa on 5,5-tuumainen teräväpiirtonäyttö.

Parannettu kamera

OnePlus 2:n kameran laadukkuudesta ei ole vielä luotettavia testituloksia, mutta parannuksia on tehty. Laitteen takaa löytyy 13 megapikselin kamera, edessä kennon koko on 5 megapikseliä. Sensorin pikseleiden kokoa on suurennettu, minkä pitäisi parantaa kuvien laatua. Kamerassa on laser-autotarkennus ja optinen kuvanvakaaja. Käyttäjä voi valita kamerasovelluksesta Super-Resolution Moden, jolla kuvan koon voi kasvattaa 50 megapikseliin. Videota voi kuvata hidastetusti 120 kuvan sekuntinopeudella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja