Obamaa juhlittiin upeissa puvuissa

Myös julkkikset intoutuivat juhlimaan Barack Obaman virkaanastujaisia mitä erilaisimmissa juhlissa. Helmi keräsi yhteen kuvat julkkisten upeimmista juhlapuvuista.Päivän tyylikkäimmät iltapuvut

Vas: Anne Hathaway taisi oppia tyylikkään pukeutumisen salat näytellessään Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvassa. Punaisen puvun leikkaus on tyylikäs ja puku istuu napakasti. Punaiset huulet ja yksinkertaiset korut sopivat kokonaisuuteen.

Oik: Myös Heather Graham oli mallivartalonsa kanssa upea näky. Tummansininen väri oli kuitenkin hieman tylsähkö, mutta punaiset huulet sopivat myös Heatherille.

Niukkaa ja kirjailtua

Vas: Laulaja Ashanti ihastutti niukassa kirjailussa iltapuvussaan Hip hop -henkisissä virkaanastujaisjuhlissa. Puku oli avoimen kaula-aukkonsa takia varsin seksikäs, mutta sopi kyseisten virkaanastujaisten henkeen.

Oik: Miss Afrikka Nyasha Zimucha pukeutui puolestaan upeaan mereneitomaiseen iltapukuun, joka oli lähes napakymppi.

Olkaimettomia pukuja

Vas: Lipstick Junglesta tuttu Kim Raver edusti harmaassa iltapuvussa, jonka malli sopi hoikalle näyttelijättärelle. Tosin puku olisi voinut olla hieman korkeammalla, sillä nyt puku näytti aavistuksen roikkuvalta.

Oik: Näyttelijä Rachael Leigh Cook näyttäytyi kermakakkumaisen makeassa röyhelöpuvussa. Lopputulos oli kuitenkin tyttömäinen, mutta hieman vaisu.

Vas: Muusikko Shani Rigsbee suosi auringonoranssia.

Oik: Näyttelijä Ashley Judd oli pukeutunut vaaleanharmaaseen kevyeen iltapukuun, jossa oli vaikutteita antiikin Kreikasta.

Latinonaiset samoissa väreissä

Kirkas sininen oli latinonaisten mieleen, sillä sekä Jennifer Lopez että Shakira olivat pukeutuneet sähäkkään sähkönsiniseen. Onneksi naiset eivät sentään olleet puvuissa samoissa juhlissa!

Kimallusta cocktail-tilaisuuksissa

Vas: Julkimot pukeutuivat cocktail-tilaisuuksiin asiaankuuluvasti hieman vaatimattomammin. Näyttelijä Jessica Alballa oli yllään mustat suorat housut sekä kullanhohtoinen pikkutakki, jossa oli muodikkaasti katkaistut hihat.

Oik: Myös näyttelijä Marisa Tomei suosi metallinhohtoa. Hänen mustan mekkonsa alaosa oli somasti rypytetty. Mekko ei kuitenkaan laskeutunut täysin onnistuneesti.

Vas: Sharon Stone edusti turkiskauluksisessa mustassa puvussa.

Oik: Ashton Kutcher ja Demi Moore käväisivät myös juhlistamassa Obamaa. Demi Moorella oli yllään mielenkiintoinen hopeinen paljettimekko.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage

Lue myös:

    Uusimmat