O.J. Simpson tyrmäsi suhdehuhut – näin Kris Jenner reagoi

O.J. Simpsonin ja Kris Jennerin välillä on väitetty olleen suhde 90-luvulla. Twitter-tilillään julkaisemassa videossa Simpson tyrmää huhut.

Kris Jennerin hyvä ystävä Nicole Brown Simpson murhattiin 25 vuotta sitten. Surmansa sai myös Nicolen ystävä Ron Goldman. Murhista epäiltiin Nicolen silloista aviomiestä, entistä huippu-urheilijaa ja näyttelijää O.J. Simpsonia.

Hänet kuitenkin todettiin syyttömäksi valtavasti mediahuomiota saaneessa murhaoikeudenkäynnissä. Kris Jennerin entinen aviomies, asianajaja Robert Kardashian puolusti O.J. Simpsonia.

Jennerin tytär Khloé Kardashian kertoi äidilleen uudesta artikkelista, jossa kirjoitettiin väitetystä suhteesta. Artikkelin mukaan O.J. Simpson ja Kris Jenner olivat viettäneet romanttista aikaa porealtaassa. O.J. Simpsonia on spekuloitu Khloen isäksi.

Krisin mukaan suhdehuhuista kärsivät sekä hänen perheensä että myös edesmenneen Nicolen perhe. Kris Jenner aikoo haastaa artikkelin tekijät oikeuteen.

Kaikesta huolimatta Kris Jenner on helpottunut O.J. Simpsonin julkaisemasta Twitter-videosta.

– En ole koskaan ollut Krisistä kiinnostunut seksuaalisesti tai romanttisesti. En myöskään ole koskaan saanut sitä käsitystä, että Kris olisi ollut minusta kiinnostunut. Simpson toteaa videolla.

Lähde: Yahoo

Keeping Up With the Kardashians C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja