Kris Jenner katuu Robert Kardashianin pettämistä: "Sitä aina ajattelee ruohon olevan vihreämpää toisella puolella"

Kris Jenner kertoi Fox Newsin haastattelussa katuvansa entisen aviomiehensä pettämistä.

Kardashian-imperiumin äiti Kris Jenner avautui Fox Newsin haastattelussa kokevansa yhä katumusta petettyään aviomiestään Robert Kardashiania jalkapallonpelaajan kanssa. Robert ja Kris olivat yhdessä vuodesta 1978 vuoteen 1991 ja saivat liittonsa aikana neljä lasta. Krisin uskottomuus johti lopulta liiton kaatumiseen.

– Menin Robertin kanssa naimisiin ollessani 22-vuotias ja tulin raskaaksi kuherruskuukautemme aikana. Elämäni oli niin onnellista kuin vain voi kuvitella. Kun omistaa jotain, sitä aina ajattelee ruohon olevan vihreämpää toisella puolella ja luulen, että koin näin jossain vaiheessa, Jenner sanoi haastattelussa.

Vuonna 2011 ilmestyneessä Kris Jenner…And All Things Kardashian -kirjassa Jenner paljasti tehneensä syrjähypyn kymmenen vuotta nuoremman jalkapalloilijan kanssa vuonna 1989. Kysyttäessä suhteestaan jalkapallonpelaajaan hän myönsi tapahtuneen todeksi.

– Se tapahtui. En ole siitä ylpeä. Elämäni suurin katumus on varmaan se, että avioliitto kaatui, Jenner totesi.

Ero johti Kris Jennerin elämän vaikeimpiin aikoihin. Robert Kardashian jäädytti entisen vaimonsa luottokortit eron jälkeen.

– Minulla ei ollut mitään. Menin eräänä päivänä kauppaan ja luottokorttini ei toiminut. Mietin, että en pysty ostamaan edes tomaattia, Jenner muisteli.

Robert Kardashianilla todettiin ruokatorven syöpä ja hän kuoli vain kahdeksan viikkoa myöhemmin vuonna 2003. Kardashianin ja Jennerin lapsi Khloé Kardashian on sanonut, että ei koskaan pettäisi kumppaniaan, todistettuaan mitä uskottomuus teki hänen vanhempiensa liitolle.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja