Kuvat: Kardashianit-klaani poseeraa nostalgiakuvassa O.J. Simpsonin kanssa

Nostalginen, ennennäkemätön valokuva paljastaa Kardashianeiden klaanin koolla vuona 1994.

Ennennäkemättömässä lomakuvassa Kardashianeiden konkkaronkka lomailee yhdessä perheystävä O.J. Simpsonin kanssa. Mukana on myös Simpsonin ex-vaimo Nicole Brown Simpson. Kuva on otettu vain muutamaa viikkoa ennen kuin nainen murhattiin kodissaan Los Angelesissa.

Kuvassa poseeraavat uimapuvuissaan myös Kardashianeiden tyttäret Kim, 13, Kourtney, 15, ja Khloé, 10. Iloinen lomakuva on otettu perheen pääsiäislomalla Cabo San Lucasissa, Meksikossa.

Lisäksi mukana lomatunnelmissa ovat Nicolen sisko, sekä Simpsoneiden lapset Justin, 5, ja Sydney, 8.

Kardashianeiden lasten äiti, Kris Jenner sekä tämän mies, entinen Olympia-urheilija Bruce Jenner, olivat kutsuneet Nicolen, Krisin parhaan ystävän mukaan luksuslomalle. Alle kolme kuukautta kuvan ottamisen jälkeen, kesäkuun 24. vuonna 1994, Nicole ja tämän ystävä Ron Goldman murhattiin Nicolen kodissa Los Angelesissa.

Kardashianeiden tytöt joutuivat median keskiöön oikeudenkäynnissä, jossa heidän jo-edesmennyt isänsä avusti ystäväänsä O.J. Simpsonia ja onnistui hankkimaan hänelle syyttömän paperit. Siitä asti he ovat olleet vakiokasvoja seurapiiri- ja tosi-tv-julkkisten joukossa.

Simpson istuu parhaillaan 33 vuoden mittaista tuomiota aseellisesta ryöstöstä ja kidnappauksesata. 

Korjattu 14.2. klo 15.50: O.J. Simpsonin parhaillaan kärsimän tuomion pituus korjattu. 

Kardashianit AVAlla! 

Lue myös:

    Uusimmat