Uusi todiste O.J. Simpsonia vastaan? Pihalta löytynyt veitsi DNA-testeihin

Murhasyytteistä vapautetun O.J. Simpsonin tapaus sai perjantaina uuden käänteen. Hänen vanhalta pihaltaan löytynyt veitsi saattaa osoittautua uudeksi todisteeksi murhajutussa. Tapauksesta uutisoi muun muassa CNN.

Los Angelesin poliisi LAPD tutkii veitsen muun muassa DNA-testein.

LAPD:n mukaan on kuitenkin epätodennäköistä, että Simpson haastettaisiin uudelleen oikeuteen, vaikka veitsi osoittautuisikin merkittäväksi syyllisyyttä tukevaksi todisteeksi. Hänet on jo kertaalleen todettu syyttömäksi oikeudessa.

On epäselvää, miksi veistä on alettu tutkia vasta nyt.

Rakennustyöntekijä oli löytänyt linkkuveitsen haudattuna Simpsonin entiseltä pihamaalta, kun Simpsonin taloa purettiin vuosia sitten. Mies oli vienyt veitsen nyt jo eläköityneelle losangelilaiselle etsivälle, jonka tavaroista veitsi löytyi nyt tammikuussa.

Tarkat yksityiskohdat veitsen kulkeutumisesta uusiin tutkimuksiin ovat kuitenkin epäselvät myös poliisille.

LAPD kertoi perjantaina tiedotustilaisuudessa, että poliisi ei vielä tiedä, onko kyseessä uusi todiste Simpsonia vastaan. Veitselle tehdään poliisin mukaan ”kaikki tavanomaiset tutkimukset”, joista yksi on DNA-testaus.

Uusi mahdollinen todiste O.J. Simpsonia vastaan nousi ykkösuutiseksi Yhdysvalloissa perjantaina. Simpsonia syytettiin hänen entisen vaimonsa ja tämän miesystävän murhasta vuonna 1994, mutta hänet todettiin syyttömäksi.

Syyskuussa 2007 Simpsonia syytettiin monista rikoksista, kuten aseellisesta ryöstöstä ja kidnappauksesta. Vuonna 2008 hänet tuomittiin 33 vuodeksi vankeuteen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja