Nyt se on selvää: Hän esittää prinssi Charlesia The Crown -sarjassa: "Minulla on roolia varten tarvittavat korvat"

The Crown -sarja sai uuden kuningattaren 0:45

Josh O'Connor esittää nuorta prinssi Charlesia The Crown -sarjan kolmannella tuotantokaudella. 

VIDEO: The Crown -sarja sai uuden kuningattaren

Huippusuositun The Crown -draamasarjan kolmannen kauden näyttelijäkaartin jäseniä on paljastettu hiljalleen kevään ja kesän aikana. Hiljattain tiedotettiin, että kolmannella tuotantokaudella prinssi Charlesia tulee esittämään englantilainen näyttelijä Josh O'Connor, 28. 

Sarjan tarinan edetessä ajallisesti eteenpäin, myös draaman kaikki näyttelijät vaihtuvat. 

– Olen innoissani saadessani liittyä The Crownin seuraavan kauden toteutukseen. Kausilla kolme ja neljä tullaan seuraamaan joitakin prinssi Charlesin elämän myrskyisimpiä hetkiä sekä kansallista tarinaamme, ja olen todella innoissani saadessani tuoda henkiin miehen joka on kaiken tämän keskellä, O'Connor kommentoi rooliaan.

– Olen erittäin tietoinen siitä, että tulen liittymään vaikuttavan lahjakkaaseen perheeseen, mutta minulle on kerrottu, että minulla on roolia varten tarvittavat korvat ja tulen sopeutumaan erittäin hyvin joukkoon. 

O'Connorin lisäksi sarjassa nähdään sen seuraavalla kaudella mukana Marion Bailey, joka tulee esittämään kuningataräiti Elisabetia

Kolmannella kaudella kuningatar Elisabetin roolissa nähdään Olivia Colman ja prinssi Philipiä esittää Tobias Menzies. Prinsessa Margaretin roolin ottaa haltuun Helena Bonham Carter.

Prinsessa Dianan näyttelijä on edelleen pimennossa. Prinsessaa tullaan näkemään hieman kolmannen kauden loppupuolella, mutta hän tulee olemaan erittäin vahvasti mukana ohjelman neljännellä sekä mahdollisella viidennellä kaudella. 

The Crownin kolmas tuotantokausi tulee keskittymään vuosiin 1964-1970 sekä 1974-1976 ja pääministeri Harold Wilsonin aikaan. Neljännellä kaudella pääministerinä nähdään Margaret Thatcher.

Juttua korjattu klo 17:03: Jutussa väitettiin aiemmin virheellisesti, että kolmas kausi siirtyisi ajassa useita vuosikymmeniä eteenpäin, mikä ei pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat