Nyt puhuu Pasilan poliisiaseman edessä kesken tv-kuvausten töpeksinyt kuljettaja: "Minähän siinä ajelin"

Rikospaikka-ohjelman kuvauksissa yllättävä liikennerikkomus 0:31
Kia-kuskin liikennerikkomus poliisiaseman edessä tallentui Rikospaikka-kuvaajan kameraan.

Kerroimme eilen tiistaina MTV3:n Rikospaikka-ohjelman kuvausten taustalle osuneesta liikennerikkomuksesta. Tavoitimme auton kuljettajan.

MTV Uutisten rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen olivat viime viikon tiistaina kuvaamassa Rikospaikka-jaksoa, joka nähtiin televisiossa 20. maaliskuuta.

Pasilan poliisitalon edessä purkitettiin rikosylikonstaapeli Kenneth Erikssonin haastattelua, kun taustalla tapahtui jotain, mitä poliisiaseman edessä harvemmin näkee. 

Yksisuuntaista Pasilanraitiota nimittäin kulki väärään suuntaan oranssi katumaasturi.

Tavoitimme miehen, jonka nimiin kyseinen Kia Sportage on rekisteröity. Hän myönsi suoraselkäisesti olleensa itse ratissa.

– Minähän siinä ajelin, hän toteaa MTV Uutisille.

– Pasila on konstikas paikka. Huomasin ajaneeni kiellettyyn suuntaan hetkeä liian myöhään. Sitten oli vain etsittävä paikka, jossa kääntyä ympäri, mies kuvailee videolle tallentunutta tilannetta.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun joku ajaa Pasilanraitiota vastakarvaan. Katu ei nimittäin ole yksisuuntainen koko matkaltaan, joten ulospääsyä poliisilaitoksen pysäköintialueelta etsivä saattaa missata kielletystä ajosuunnasta kertovan liikennemerkin.

– Sinänsä hilpeää, että tötöily tallentui juuri kyseiseen ohjelmaan, Kia-kuljettaja sanoo.

Telkkarissa nauhalle päätynyttä sattumusta ei tosin nähty, sillä se peitettiin muulla kuvamateriaalilla.

Rikospaikka MTV3-kanavalla tänään keskiviikkona kello 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat