Nyt puhuu MM-kisoista hyllytetty tähtivahti – "Vaikea sulattaa"

7:00
Andre Onana torjui Kamerunin tolppien välissä vielä Sveitsi-ottelussa.

Kamerunin jalkapalloliitto on vahvistanut, että joukkueen päävalmentaja Rigobert Song on hyllyttänyt tähtivahti Andre Onanan. Onana antoi asiasta oman lausuntonsa.

The Athletic uutisoi maanantaina, että Song ja Onana kohtasivat suuria pelillisiä erimielisyyksiä Kamerunin ensimmäisen MM-ottelun jälkeen. Onana torjui vielä Sveitsiä vastaan pelatussa ottelussa Kamerunin tolppien välissä, mutta maanantain Serbia-ottelun kokoonpanoon Onanaa ei nimetty lainkaan.

Kamerunin jalkapalloliitto vahvisti tiistaina, että Onana on hyllytetty toistaiseksi joukkueen toiminnasta.

26-vuotias maalivahti antoi oman lausuntonsa tilanteesta Twitter-tilillään.

– Eilen minua ei päästetty kentälle auttamaan Kamerunia saavuttamaan joukkueen asettamia tavoitteita. Olen aina käyttäytynyt hyvin johdattaakseni joukkuetta kohti menestystä, Onana toteaa lausunnossaan.

– Olen pistänyt kaiken energiani likoon löytääkseni ratkaisuja tilanteeseen, jonka jalkapalloilija usein kohtaa, mutta toisella puolella ei ole ollut siihen tahtoa. Joitakin hetkiä on vaikea sulattaa. Kunnioitan kuitenkin aina niitä päätöksiä, jotka vallassa olevat henkilöt tekevät jahdatessaan menestystä meidän joukkueellemme ja maallemme, Onana jatkaa.

Hyllytyksestään huolimatta Onana seisoo yhä vahvasti joukkuetoveriensa tukena, vaikkakin ei kykene itse antamaan enää omaa panostaan MM-kisoissa.

– Annan kaiken voimani joukkuetovereilleni, koska olemme näyttäneet, että olemme kykeneviä pääsemään pitkälle tässä turnauksessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja