Nyt meni yli? Neymar matki superlupaus Erling Braut Haalandia, 19 – koko PSG:n joukkue yhtyi pilkkaan

Neymar ja muu PSG:n joukkue näpäyttivät Borussia Dortmundin superlupausta Erling Braut Haalandia, 19, jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Neymar puski keskiviikkona avausmaalin, kun PSG voitti Dortmundin neljännesvälierien toisessa osaottelussa 2–0. Neymar juhli osumaansa joukkuekaverien syleilyn jälkeen Haalandin tutuksi tekemällä zen-tuuletuksella: istumalla nurmeen jalat ristissä ja kädet samassa asennossa kuin Haalandin tuuletuksessa.

PSG paineli puolivälieriin yhteismaalein 3–2. Koko PSG:n joukkue nähtiin toisen osaottelun jälkeen Pariisin nurmella tuulettamassa Haalandin tapaan. 

"Haaland-tuulettelu" jatkui myöhemmin PSG:n pukukopissa.

Selkeä syy tapahtuneelle kumpuaa Haalandin peliä edeltäneestä Snapchat-toiminnasta. Eräs Snapchat-käyttäjä oli kehottanut Haalandia menemään kotimaahansa Norjaan, jossa "hänen kaupunkinsa on". Jalkapallomaailman kohistuin superlupaus Haaland vastasi tähän kuvaviestillä, johon hän oli kirjoittanut sanat: "Minun kaupunkini, ei teidän", Pariisiin viitaten.

Neymar julkaisi myöhemmin vielä Instagramissa kuvan, jossa hän istuu nurmella Haaland-tuuletuksen kera.

– Pariisi on meidän kaupunkimme, ei teidän, Neymar kirjoitti postaukseensa.

Tyylikkyyden multihuipentumana tapahtunutta ei voi pitää, mutta viesti meni varmasti perille. Avausosassa Saksassa Haaland oli tehnyt joukkueensa molemmat maalit 2–1-voitossa, mutta Pariisissa juhli "korkojen" eli jatkopaikan kera PSG.

Lue myös:

    Uusimmat