Neymar! Brassitähti käänsi PSG:n tilanteen Mestarien liigassa ja herätti parranpärinää

Neymar puski PSG:n keskiviikon kotiottelussa johtoon Borussia Dortmundia vastaan. PSG otti lopulta 2–0-voiton ja eteni jatkoon jalkapallon Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 3–2.

PSG oli hävinnyt neljännesvälierien avausosan Saksassa 1–2. Keskiviikkona pelatussa PSG:n kotiottelussa otteluparin tilanne kuitenkin kääntyi 28. minuutilla, kun pariisilaisisäntien Angel Di Maria antoi kulmapotkun ja Neymar syöksypuski pallon verkon perukoille.

Neymarin osuma oli tuonut otteluparin tasatilanteeseen 2–2, ja PSG oli jo tässä kohtaa kiinni jatkopaikassa vierasmaalisäännön turvin. Juan Bernat tuikkasi pallon maaliin vielä avausjakson lopussa, ja PSG vei otteluparin 3–2.

Neymar aiheutti ottelussa myös parranpärinää. Brassi makasi nurmenpinnassa tuskaisena jo ottelun ensiminuutilla ja myöhemmin avauskympin aikana uudestaan, kun hän kompastui vastustajan lähellä nurmenpintaan teatraalisen näköisesti. Neymarin olkapäähän näytti sattuvan, ja hän oli hetken kentän sivussa, mutta palasi pian nurmelle.

Toisen jakson lopussa Neymar juoni punaisen kortin Dortmundin Emre Canille. Brassi pukkasi Cania kaksinkamppailutilanteen jälkeen kevyesti päällään, ja provosoitunut saksalainen työnsi Neymarin maahan. Neymarille ojennettiin keltainen kortti.

Ottelu pelattiin koronaviruksen takia tyhjälle katsomolle.

Juttua päivitetty klo 23.55 ottelun päätyttyä.