NYC:n täydelliset naiset -tähden seksikäs uimapuku paljasti liikaa, katso!

NYC:n täydellinen nainen Kelly Bensimon ei ole muiden kotirouvien suosiossa, mutta punaisella matolla hän osaa räväyttää. Katso leidin tuoreet, paljastavat bikinikuvat!

NYC:n täydelliset naiset -realitysarjan tähti Kelly Bensimon on entinen huippumalli ja työskentelee nykyään kirjailijana. Hän on ollut naimisissa maailmankuulun valokuvaajan Gilles Bensimonin kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007. Entistä avioparia yhdistää kaksi tytärtä, Sea Louise ja Thaddeus Ann.

Bensimon herättää kanssasisarissa monenlaisia tunteita. Pahojen kielien mukaan Bensimon ei ole koskaan tullut hyvin toimeen kollegoidensa kanssa ikävän käytöksensä vuoksi.

42-vuotias Bensimon ei kuitenkaan juoruista välitä, vaan ruokkii sensaatiolehtiä muun muassa poseeraamalla säännöllisesti kameroiden edessä paljastavissa vaatteissa. Entisenä huippumallina ja maailmankuulun valokuvaajan ex-vaimona hän tietää, mikä saa paparazzit villiksi.

Miamissa hän poseerasi punaisella matolla pienen pienessä uimapuvussa, joka koettelee mauttomuuden rajoja. Katso paljastavat kuvat Celebitchyn sivuilta!

AVA-kanavalla perjantaisin kello 21.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja