Mainos

Nuori nainen kertoi kihlauksestaan – personal trainer käski laihduttaa: "Voit hyväksyä sen, miltä näytät, muttet voi olla siihen tyytyväinen"

Cassie sai paljon ihastuneita kommentteja asiallisiin viesteihinsä, joilla hän vastasi henkilökohtaisuuksia ladelleelle personal trainerille.

Kun amerikkalainen Cassie Young meni kihloihin, hänelle luonnollisesti sateli onnitteluja. Yksi omituisimmista viesteistä saapui sosiaalisessa mediassa: personal trainerina työskentelevä mies otti Youngiin yhteyttä Twitterissä, onnitteli kihlauksesta ja käski sitten laihtua ennen häitä, kertoo Huffington Post.

– Onnea kihlauksestasi. Palkkaa minut, ja saan sinut kuntoon ennen häitäsi, mies aloitti ensimmäisen viestinsä ja kertoi perään taksansa.

Kun Young sitten kieltäytyi kiitellen tarjouksesta ja kertoi olevansa tarpeeksi hyvässä kunnossa, seurasi toinen viesti.

– Tiedän, että haluat olla parhaimmillasi hääpäivänäsi. Jos et palkkaa minua, palkkaa joku. Nuo kuvat kestävät vuosisatoja. Lastesi lastenlapsilla on edelleen nuo kuvat. Haluat niihin parhaan itsesi, mies totesi.

Tyrmistynyt Young jakoi keskustelun Instagramiin. Tarina ei ollut vielä ohi, sillä treenaaja ei aikonut luovuttaa.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Young kertoi hänelle näyttävänsä hääpäivänä varmasti parhaalta itseltään, koska saa naida rakastamansa miehen. Hän kertoi, miten kauan on taistellut hyväksyäkseen kehonsa maailmassa, jossa ihmisiä häpäistään ylipainon vuoksi. Hänestä myös vihjaus siitä, että vuosisatojen päästä ihmiset mollaisivat häntä lihavuuden vuoksi, oli tökerö.

– Aion elää sellaisen elämän, joka saa ihmiset puhumaan siitä, miten elin täysillä, sekä perinnöstäni, ei siitä, että minulla on vatsa, Young kirjoitti.

Young kertoi myös treenaavansa, syövänsä terveellisesti ja tekevänsä kaikkensa terveytensä eteen. Hän ei kuitenkaan ollut huolissaan ulkonäöstään.

Treenaajalle tämä selitys ei kelvannut.

– Voit hyväksyä sen, miltä näytät, muttet voi olla siihen tyytyväinen. Et voi valehdella itsellesi. Ei kukaan halua hyväksyä sitä, miltä näyttää hääkuvissaan, he haluavat olla onnellisia.

Mies kertoi myös toivovansa, että kaikki "isojen kehojen hyväksyjät" tajuaisivat jo, etteivät oikeasti ole tyytyväisiä kehoihinsa. Hän kertoi itse kokeneensa saman ja tietävänsä siksi, että ihminen voi rakastaa elämäänsä ja perhettään, mutta vihata silti ulkonäköään.

Young jatkoi väittelyä miehen kanssa.

– Olen surullinen siitä, että itsearvostuksesi on kiinni ulkonäössäsi. Panet selvästi paljon arvoa ulkonäölle, muttet ymmärrä, etteivät kaikki halua olla kahlittuina kiinni tuohon epävarmuuteen, Young vastasi.

Hän myös kehotti pohtimaan, miksi lihavuus on niin vihattua nykymaailmassa, ja miksi muiden ihmisten mielipide on niin tärkeä: "lihavahan" on vain sana, kuten "pieni" tai "blondi".

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Treenaajan mukaan hän ei keskustele yhteiskunnasta, vaan Youngin hääpäivästä.

– Ei yhteiskunta kerro meille, että näytämme rumilta. Meistä jokaisella on omatunto. Voit nähdä itsesi hääpuvussasi ja tietää, ettet pidä siitä, ei yhteiskunnan vaan näkemäsi perusteella. Mitä tulee "lihavien häpäisyyn", voit hävetä vain, jos sinulla on jotakin hävettävää.

Treenaaja myös kertoi katsoneensa Youngin Instagram-kuvia, ja että kuvissa esiintyvät ruoat ovat kaikki "pahoja".

"Sinä pahennat ongelmaa enkä suostu pelaamaan tätä peliä"

Young ihmetteli, miksei viestittäjä suostu ymmärtämään, että hän ei halua mukaan tämän esittelemään elämäntapaan tai muutokseen.

– Tulen vihaiseksi, kun treenaajat ottavat minuun yhteyttä, ja kun sanon kiltisti "ei kiitos", he yrittävät sanoa minulle, että tulen näyttämään kamalalta hääpäivänäni, ellen palkkaa heitä, ja että häpeän huonon ruoan elämäntapaani. Ei, en häpeä. Sinä pahennat ongelmaa enkä suostu pelaamaan tätä peliä, Young kuittasi.

Hän myös huomautti, että toisen häpäiseminen on ilkeää, ja treenarin kannattaisikin "hankkia moraali".

Young sai paljon ihastuneita kommentteja asiallisiin viesteihinsä. Moni ihaili hänen hermojaan ja kykyään puhua asiallisesti miehen kanssa. Treenaajaa pidettiin ylimielisenä ja törkimyksenä.

– Onpa sääli, ettei ole olemassa dieettiä, jolla hänestä tulisi vähemmän mulkero, nimimerkki andie22panda kommentoi Instagramissa.

***

8:04

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja