Mainos

Nuori äiti jäi leskeksi pian kaksosten syntymän jälkeen – taistelee nyt itse syöpää vastaan

Oman vanhempansa ja puolisonsa menettänyt nainen sai kuulla huonot uutiset vain vuosi kaksospoikiensa syntymän jälkeen. Hän sairasti vakavaa syöpää.

Synnytyksen jälkeisten viikkojen pitäisi olla täynnä iloa ja onnea, totuttelemista uuteen perhe-elämään. Amy Savagelle, 25, tämä aika oli kuitenkin täynnä surua, tyhjyyttä ja kysymyksiä, joihin ei ollut vastauksia. 

Vain viisi viikkoa sen jälkeen, kun perheen kaksospojat olivat syntyneet, Savagen puoliso Dwayne riisti oman henkensä jättäen äidin yksin pienten poikiensa kanssa. 

Diagnoosi sai pelkäämään lasten puolesta

Vain vuosi tämän traagisen tapahtuman jälkeen perhettä kohtasi jälleen uusi suru, kun kaksospoikien äiti sai kuulla erittäin huonoja uutisia. Hän sai tietää sairastavansa leukemiaa, verisyöpää. Naisen itsensä mukaan diagnoosi ei tullut hänelle yllätyksenä.

– Ennen diagnoosia kehoni oli antanut paljon merkkejä siitä, että jokin olisi hullusti, Savage kertoo.

– Noin viikko ennen lääkäriaikaa minulle oli hetki, kun itkin itsekseni katsoessani mustelmaisia jalkojani. Tiesin jonkun olevan vialla, ja se satutti. Ei siksi, että se tapahtui minulle, mutta koska olin ainoa vanhempi, joka lapsillani oli jäljellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen on nyt sairaalahoidossa, jossa häntä hoidetaan kemoterapialla. Rankkojen hoitojen sijaan vaikeinta äidille tilanteessa on kuitenkin se, että hän ei saa nähdä poikiaan hoitojen myötä heikentyneen vastustuskykynsä vuoksi. Hän kertoo kaipaavansa poikiaan äärettömän paljon, mutta kertoo samalla olevansa optimistinen tulevaisuuden suhteen. Oman kumppanin menettäminen on antanut hänelle perspektiiviä elämään.

– Jonkun niin läheisen menettäminen sai minut tarkastelemaan omaa äitiyttäni läheltä. Joka hetki, joka ikinen päivä ihmiset menettävät elämänsä yhdessä hetkessä. Ainakin minulla on mahdollisuus taistella omani puolesta, nainen toteaa.

Nuoresta iästään huolimatta nainen on joutunut kokemaan elämässään monia menetyksiä ja vaikeita aikoja. Hän uskookin näiden vuosien tehneen hänestä vahvemman ja muokanneen hänen suhtautumistaan elämään.

– Sanon aina ystävilleni, että nauran mieluummin kuin itken. Joten, se on sitä, mitä aion tehdä, Savage toteaa.

Lähde: Mirror

***

9:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.