Nuoren tytön meikit

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia antaa neuvoja muun muassa karkaavien kulmakarvojen ojentamiseen ja nuoren ihon meikkaukseen.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Meikkivoide nuorelle?

Sopiiko Nivean Beauty lift -meikkivoide myös nuorelle iholle? Olen 16 vuotta. Haluaisin löytää meikkivoiteen joka kosteuttaa, eikä siis tuntuisi iholla paksulta ja kuivalta.

Riian vastaus:

Beauty Lift on suojaava meikkivoide, ja se on suunnattu aikuiselle naiselle. Testaa värillistä kosteusvoidetta ja hanki sen lisäksi Stay On Cover Stick peitevoide häivyttämään tummuutta silmien alta, antamaan poskipäille lisäpeittävyyttä ja piilottamaan pikku näppyjä. Koska ihosi kaipaa kosteutta, voisi värillinen kosteusvoide olla ihollesi parempi kuin meikkivoide. Kokeile!

Voidetta couperosaan

Hei!

Mikä olisi hyvä hoitovoide couperosaiholle? Entä hyvä meikkivoide sen peittämiseen? Minulla on myös pisamia ja sekaiho. Olen 14-vuotias.

Riian vastaus:

Testaa Nivean Sensitive Balance Day Cream päivävoidetta. Se rauhoittaa couperosa ihoa ja hillitsee punoitusta. Tuote on hajusteeton, väriaineeton ja alkoholiton, joten se sopii erinomaisesti myös herkälle ja nuorelle iholle. Meikkivoiteeksi kannattaa kokeilla Young Be Beautiful! Tinted Moisturizer sävyttävää päivävoidetta. Se pitää ihon hyvin mattapintaisena ja on siis sekaihollesi ihanteellinen. Tuote peittää kevyesti ja ihanat pisamat kuultavat kivasti meikin alta.

Nuoren tytön meikit

Hellurei! Tyttäreni on alkanut meikata ja hän haluaisi tietää mistä meikistä hänen sopii alottaa?

Riian vastaus:

Nuorelle sopii hyvin kevyt meikki. Kun iho on kaunis ja kuulas, kannattaa vältää liian paksua ja meikattua lopputulosta.

Sopiva meikki nuorelle naiselle syntyy ripsivärillä, puuterilla, poskipunalla ja huulikiillolla. Puuterilla voi tasoittaa kiiltoa nenän päältä ja otsasta, levittää ripsiin kerroksen pari maskaraa, laittaa poskipäille hennon sävyisen punan ja viimeistellä look ihanalla ja kostealla huulikiillolla.

Valikoimat ovat runsaat ja nuoret voivat huoletta leikkiä väreillä, joten ei muuta kun harjoittelemaan!

Kesäsävyjä viileälle

Olen kolmekymppinen, sinisilmäinen, vaaleahiuksinen ja viileän sävyinen ylipäänsä. Varsinkin kesällä näytän yksinkertaisesti liian valkoiselta, kalpealta ja se jopa hävettää minua. Teen päivittäin täyden meikin (pohja, silmämeikki jne.), kesät talven samalla rutiinilla. Olen tosi kyllästynyt siihen ja lookkiini ylipäänsä.

Millä lailla voisin piristää ilmettäni ja muuttaa sitä kesäisemmäksi ja raikkaammaksi? Minun on "pakko" käyttää meikkiä, sillä ilman sitä en näytä miltään enkä edes heräänneeltä. Liika meikki toisaalta tekee helposti vielä kalpeamman ja tunkkaisemman vaikutelman. Aurinkopuuterit yms. eivät näytä minulla oikein hyviltä, ne ovat usein liian tummia. Pliis auta! :)

Riian vastaus:

Sinun kannattaisi kokeilla ihon sävyä asteittain itseruskettavaa Summer Beauty kosteusvoidetta kasvoille. Se on loistava tuote vaaleahipiäiselle, joka haluaa hieman raikastaa ja päivettää ihon sävyään.

Saat muutamassa päivässä luonnollisen sävyn iholle, ilman että se näyttää siltä että olet edes laittanut itseruskettavaa.

Kun ihosi sävy on hieman päivettyneempi, valitse meikkivoiteeksi hieman lämpimämpi sävy, kuitenkin niin että ihon sävy on sama kuin kaulan ihon väri. Näin meikkipohja näyttää jo heti freesimmältä. Valitse meikkiväreiksi heleitä vivahteita, kuten korallia ja roosaa.

Koralli on oiva sävy vaaleaihoiselle raikastamaan lookkia ja saamaan meikistä hehkuvan. Kokeile poskipunaksi Nivean Stay Real Blush sävyä 01 Shades of Rose ja huulille ihanaa Volume Shine Wonder Full huulikiillon sävyä 06 Coral. Ole rohkea ja rakastu ihaniin kesäväreihin, väreillä saat helposti lookistasi uudistuneen, nuorekkaan ja raikkaan! Kivaa kesää sinulle!

Kulmakarvat karkaavat

Miten saan kulmakarvani pysymään paikoillaan? Minulla on sen verran ohueksi nypityt kulmat, että ne harottavat, jos en laita niihin lakkaa ja ne näyttävät rumalta.

Onko muita keinoja miten karvat saisi pysymään kohdillaan kuin hiuslakka?

Riian vastaus:

Kulmakarvoille on olemassa kulmakarvageelejä tai -vahoja. Niissä on samantyyppinen harja kuin ripsivärissä, ja voit harjata geelin/vahan kulmiin helposti ja nopeasti ja asetella ne haluamaasi muotoon. Kulmat pysyvät hyvin paikoillaan ja saavat samalla kauniin kiillon.

Aknearpien meikkaaminen

Hei !

Ihossani on aknen jäljiltä melko runsaasti arpia, joten mitä meikkivoidetta ja puuteria suosittelisit? Entä mitä värejä vihreäsilmäisen kannattaisi suosia tämän syksyn meikissä?

Riian vastaus:

Kokeile meikkivoiteeksi Nivean Ideal Finish meikkiä. Se peittää hyvin ja jättää iholle tasaisen pinnan. Tuote on öljytön, joten se pitää myös kiillon kivasti kurissa. Vihreäsilmäiselle syksyn meikkiin voisi ajatella tummaa kanervan sävyä, luumua ja mustaa. Tumma silmämeikki toimii syksyn meikissä ja nuo sävyt nostavat upeasti silmiesi vihreyden esille.

Vaihtoehtoja meikkivoiteelle

Hei.

Haluaisin kokeilla uutta meikkivoidetta, mutta tarvitsisin siihen apua. Minulla on naamassa joitakin finnejä, jotka olisi mukava saada piiloon. Minulla on myös pintakuiva iho.

Millainen meikkivoide olisi hyvä; ettei se "tukkeennuttaisi" epäpuhtauksia entisestään eikä kuivattaisi ihoa. Myös muut ideat kuin pelkästään meikkivoide käyvät. Kiitos :)

Riian vastaus:

Suosittelen sinulle Nivean Stay Real Compact Foundation meikkipuuteria.

Tarvitset vain tämän yhden tuotteen, et erikseen meikkivoidetta ja puuteria. Meikkipuuteri peittää, mutta jättää ihon luonnollisen näköiseksi, lopputuloksesta ei siis tule liian meikattua. Se on pintakuivalle iholle ihanteellinen ja tasoittaa pikku finnitkin piiloon!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Lue myös:

    Uusimmat