Nuoren naisen valitus suututti internetin: On vaikeaa olla kaunis!

Cosmopolitan-lehden bloggaaja Felicia Czochanski on suututtanut englanninkielisen internetin julkaisemalla kirjoituksen, jossa hän kertoo miksi hänen ulkonäkönsä haittaa hänen elämäänsä. 

Kun Felicia Czochanski julkaisi kommenttinsa elämästään kauniina naisena, hän tuskin arvasi millaisen kommenttimyrskyn se aiheuttaisi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Bloggaaja kokee hyvän ulkonäön aiheuttaneen vaikeuksia elämäänsä. 

– Olen 165-senttinen tyttömäinen tyttö, jolla on suuret ruskeat silmät, rintaliviieni koko on 34DD ja sääreni ovat kiinteät. Yleensä pukeudun korkoihin ja mekkoon tai hameeseen, Czochanski aloittaa ja jatkaa:

– En koe viehättävyyteni olevan niin magneettista, että miesten on pakko pysähtyä, viheltää, huudella perääni tai pyytää kavereitaankin katsomaan minua. Olen vain nuori nainen, joka yrittää kävellä sinne minne on menossa. En leuhki sillä, että ihmiset kehuvat ulkonäköäni, vaan halveksin ihmisiä, joiden mielestä tällainen käytös on hyväksyttävää. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Czochanskin mukaan ihmiset kiinnittävät hänessä huomiota vain ulkonäköön ja jättävät kaiken muun huomiotta, kuten koulutuksen ja muut saavutukset. 

– Ihmiset eivät huomio lainkaan sitä että olen älykäs, urheilullinen ja kunnianhimoinen. Muut eivät näe ulkonäköni ohi tai yritä tutustua minuun, vaan määrittelivät persoonani olettamuksiensa mukaan. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Czochanski kirjoittaa että vasta sureen kaupunkiin muuttamisen jälkeen hän on uskaltanut olla oma itsensä ja vanhemmiten hän on oppinut jättämään ulkonäkönsä kommentoinnin huomiotta. 

Sosiaalinen media on täyttynyt negatiivisista kommenteista Czochanskia vastaan ja hän onkin sulkenut kaikki sosiaalisen median tilinsä. Lue myös:

    Uusimmat