Nukutuspiikki odotti – surusilmäisen koiran tarina sai toiveikkaan lopun

Maansa myyneen näköinen koira sai taas elämänilonsa takaisin – ja tarina toivoa herättävän lopun.

Surusilmäiset hyljätyt koirat ovat saaneet paljon ansaitsemaansa huomiota sosiaalisen median välityksellä. Tällä kertaa Perriwinkleksi nimetyn tyttökoiran tarina sai onnellisen lopun, sillä hänelle löytyi pian julkisuuden myötä uusi koti!

Koira oli jätetty kuolemaan pylvääseen kiinnitettynä, kun philadelphialainen eläinsuojelukeskus vei kaltoinkohdellun ja ilmeisesti traumatisoituneen koiran suojaan. Työntekijät yrittivät parhaansa mukaan saada koiraa piristymään.

– Hän istui surullisena häkissään. Hän oli niin peloissaan, ettei edes nostanut päätään, kun hänelle tarjottiin herkkuja, kertoi vapaaehtoistyöntekijä The Dodon haastattelussa.

Pelokkuudestaan johtuen koiraa ei voinut turvallisesti arvioida, jotta hänet olisi voinut laittaa adoptoitovaksi. Perriwinkleä odotti kauhea kohtalo: nukutuspiikki. Tällöin työntekijät päättivät kokeilla sosiaalisen median voimaa.


Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

– Surullisimmat kasvot, jotka olen koskaan nähnyt. Haluan vain suukottaa ja rakastaa häntä, ja kertoa, että kaikki kyllä järjestyy, kommentoi eräskin eläinten ystävä Perriwinklen surullisen kuuluisaa kuvaa.

Jo muutaman tunnin sisällä koiran tarina lähti jakoon. Päivän päätteeksi hän pääsikin jo löytöeläinkotiin, josta sai uuden Perriwinkle-nimensäkin.


Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Löytöeläinkodissa Perriwinkle pystyi viimein rauhoittumaan ja nukkumaan turvaisessa paikassa. Hoitajan Facebookissa julkaisema kuva nukkuvasta, ja vienoisesti kuorsaavasta koirasta, sulatti henkilökunnankin sydämen.


Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Nyt Perriwinkle saa tarvitsemaansa rakkautta ja huolenpitoa. Koira ei ole vielä adoptoitavana, sillä ensin hänen täytyy löytää luottamus ihmisiin takaisin. Tarinan viimeisimmän käänteen mukaan Perriwinkle voi kuitenkin jo paljon paremmin, ja nauttii leikkimisestä ja haleista.


Lähde: The Dodo

Lue myös:

    Uusimmat