Norjalaiset teinisensaatiot villitsevät myös Suomessa – Marcus & Martinus MTV:n erikoishaastattelussa

Norjalaiset teinitähdet Marcus&Martinus MTV:n haastattelussa 4:20

MTV Viihde tapasi 15-vuotiaat norjalaiskaksoset päivää ennen duon loppuunmyytyä keikkaa Hartwall Arenalla.

Teini-ikäiset norjalaiset kaksosveljekset Marcus Gunnarsen ja Martinus Gunnarsen vaikuttavat ensitapaamisella olevan kuin ketkä tahansa muutkin 15-vuotiaat teinipojat.

Kaksikko on kuitenkin kaukana tavallisesta. Gunnarsenin kaksoset ovat huomenna lauantaina loppuunmyydylle Hartwall Arenalle Helsingissä esiintyvä pop-duo Marcus & Martinus.

– Areenakiertueemme päättyy huomenna Helsingissä. Ensi vuonna lähdemme uudelle kiertueelle ja saavumme silloinkin Suomeen esiintymään, helmikuussa, kaksikko kertoo MTV:n haastattelussa.

Toisen englanninkielisen studioalbuminsa Moments tänään perjantaina virallisesti julkaisseet Marcus ja Martinus ovat käyneet Suomessa useaan kertaan.

– Ihmiset Suomessa ovat tosi ystävällisiä. Maisemat ovat tosi hienoja, Marcus hehkuttaa.

Norjalaispojat asuvat pienessä Troforsin kylässä, jossa on hieman alle 800 asukasta. Fanejaan antaumuksella hehkuttavalla kaksikolla ei ole vielä suuria suunnitelmia tulevaisuuden suhteen.

– Koulunkäyntiasiat ovat kunnossa. Isämme on opettaja ja opettaa meitä kiertueella, Marcus ja Martinus kertovat.

– Tulevaisuudessa haluamme laulaa. Ja pelata jalkapalloa. Kiertueella on hauskaa pelata yhdessä kiertuehenkilökunnan kanssa! pojat kertovat ja kertovat suosikkipelaajikseen kohteliaasti ikonisen Jari Litmasen, maalivahti Lukas Hradeckyn ja liudan muita Suomen A-maajoukkueessa nähtyjä nimiä.

Marcus & Martinus esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 18. marraskuuta 2017 sekä keskiviikkona 14. helmikuuta 2018.

Katso Marcus & Martinus -duon videohaastattelu kokonaisuudessaan artikkelin alussa!

Lue myös:

    Uusimmat