Mainos

Nokian murhasyytettyä kuultiin heti teon jälkeen: "Päätin teipata sen suun, ettei se huutais"

17-vuotiaan tyttöystävänsä murhasta syytettyä 18-vuotiasta miestä puhutettiin ensimmäisen kerran poliisiasemalla jo samana yönä, kun tyttö löytyi miehen sängyn alta teipattuna.

Tyttöystävä kuljetettiin asunnosta ambulanssilla sairaalaan ja nuori mies vietiin poliisiasemalle. Hänet vangittiin seuraavalla viikolla.

Ensimmäisessä puhuttelussa mies sanoi itse haluavansa kertoa yön tapahtumista.

Miehen mukaan hän vietti perjantai-iltaa tyttöystävänsä kanssa kaljaa juoden. Aluksi heillä oli ollut hauskaa keskenään, kunnes riita puhkesi.

– Sit se (tyttö) alko vaan töniin mua pitkin kämppää. Ja sit mä halusin, et se rauhottuis, ja mä päätin, et mä laitan sen hetkeks sillai, ettei se pysty liikkuun, niin mä panin sen siihen jesarinippuun, mies kertoi.

Jesarinipulla mies tarkoitti ilmastointiteipillä teippaamista.

– En mää missään kohtaa halunnu tappaa, tarkotus oli vaan, et se rauhottuis ja niinkun saatas sovittua. Ja sit mää kuulin, et poliisit oli mun ovella. Sit mä menin siinä jotenkin ihan paniikkiin. Ja sit mä työnsin sen ihan paniikissa sinne sängyn alle ja avasin poliiseille oven.

Mies halusi hiljentää tytön

Mies väitti yöllä paikalle tulleille poliiseille, että hän on asunnossa yksin. Hän ei halunnut sotkea poliisia asiaan, koska hän ajatteli saavansa sovittua vielä riidan tyttöystävänsä kanssa puhumalla.

Mies kertoi kuulusteluissa, että hänen peukalonsa oli kipeytynyt, koska tyttöystävä oli tönäissyt häntä riidan yhteydessä. Myöhemmin mies vielä lisäsi, että tyttöystävä oli käynyt hänen päälleen ja lyönyt häntä.

Hän myönsi itse tönineensä tyttöystävää huonekaluja ja kaapin ovia päin. Tyttö löi kaapin oveen takaraivonsa ja kaatui ohimo edellä lattiaan.

Teipatessa tyttöystävä oli miehen mukaan huutanut ja töninyt häntä sekä yrittänyt pistää vastaan rimpuilemalla.

– Mä laitoin eka sen kädet niinkun selän taakse, sillai kun poliisitkin tekee. Ja sit se alko huutaan ihan v***n kovaa. Ja mä päätin teipata sen suun ja naaman sillai, ettei se huutais. Just sen takia, kun mä sain edellisestä kämpästä tai vuokrasopimusta ei jatkettu metelin takia, niin mä en haluais, et tos käy samalla lailla.

Mies pelkäsi tytön kuolevan

Poliisin yöllisessä puhuttelussa mies sanoi pelkäävänsä, että tyttö kuolee.

– Mä en haluais, että se kuolee. Mä en oo koskaan halunnu tappaa sitä. Mä haluisin pois täältä. Puhuun jollekin asiasta.

Nuori pari oli tuntenut toisensa noin kolme vuotta, ja he olivat seurustelleet neljä kuukautta. 17-vuotias tyttö asui vielä vanhempiensa luona, mutta hän oleskeli paljon poikaystävänsä asunnolla.

Murhasyytteen oikeuskäsittely jatkuu tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.