- lammasta
Harri Syrjäsen ja Njassan menu:
"Riekale-lammasta"
pala lampaan niskaa suolaa sitruunamehua
Graavaa lammasta 19 min ja mausta sitruunamehulla. Siivuta ohueksi.
Lammas-punaviinipataa
100 g lampaan niskaa 1 peruna sipulia valkosipulia 2 dl punaviiniä 1 rkl Dijon -sinappia
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kaada punaviinit päälle. Hauduta 2 h.
Persiljapaneerattua lampaan niskaa
lampaan niskaa persiljaa muna 2 rkl vehnäjauhoja
Tee täyspaneeraus niskalle käyttäen pesiljaa. Paista pannussa kypsäksi 30 min.
Liekitettyä ananasta
1/2 ananas fariinisokeria 2 rkl konjakkia
Paneeraa ananasrenkaat fariinisokerilla ja paista pannussa. Liekitä konjakilla.