Njassan kassi:

- lammasta

Harri Syrjäsen ja Njassan menu:

"Riekale-lammasta"

pala lampaan niskaa suolaa sitruunamehua

Graavaa lammasta 19 min ja mausta sitruunamehulla. Siivuta ohueksi.

Lammas-punaviinipataa

100 g lampaan niskaa 1 peruna sipulia valkosipulia 2 dl punaviiniä 1 rkl Dijon -sinappia

Laita kaikki ainekset kattilaan ja kaada punaviinit päälle. Hauduta 2 h.

Persiljapaneerattua lampaan niskaa

lampaan niskaa persiljaa muna 2 rkl vehnäjauhoja

Tee täyspaneeraus niskalle käyttäen pesiljaa. Paista pannussa kypsäksi 30 min.

Liekitettyä ananasta

1/2 ananas fariinisokeria 2 rkl konjakkia

Paneeraa ananasrenkaat fariinisokerilla ja paista pannussa. Liekitä konjakilla.

Lue myös:

    Uusimmat