NIVEA Vital -sarja aikuiselle naiselle

Aikuisen naisen vaativalle iholle kehitetty NIVEA Vital -sarja uusiutuu ulkoasultaan. Samalla sarja täydentyy tehoseerumilla kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

NIVEA Vital -sarja on täydellinen tuotesarja aikuisen naisen täysipainoiseen ihonhoitoon. Sarjaan kuuluu kolme puhdistustuotetta ja neljä hoitotuotetta. Tuotteissa on naisellinen ja elegantti tuoksu.

Puhdistustuotteet:

NIVEA VITAL Re-Hydrating Cleansing Milk -puhdistusemulsio

NIVEA VITAL Re-Hydrating Cleansing Milk -puhdistusemulsio poistaa iholta epäpuhtaude ja meikin sekä kosteuttaa ja tekee ihon pehmeäksi. Puhdistusemulsion hoitavat ainesosat avokadoöljy ja silkkiproteiinit kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa sekä vähentävät ryppyjä.

NIVEA VITAL Re-Vitalizing Toner -kasvovesi

NIVEA VITAL Re-Vitalizing Toner on alkoholiton kasvovesi, joka viimeistelee ihonpuhdistuksen.Se sisältää raikastavia merimineraaleja sekä ihoa pehmentävää silkkiproteiinia.

NIVEA VITAL Re-Vitalizing Toner saa kosteuden säilymään iholla. Iho tuntuu raikkaalta, heleältäja pehmeältä.

NIVEA VITAL Moisturizing Cleansing Wipes -puhdistusliinat

NIVEA VITAL Moisturizing Cleansing Wipes Wipes -puhdistusliinat ovat täydellinen puhdistustuote.

Ne puhdistavat meikin, silmämeikin ja kosteuttavat ihon. Puhdistusliinat sisältävät F-vitamiinia ja silkkiproteiinia sekä viinirypäleen siemenöljyä, joka jättää ihon kostean ja joustavan tuntuiseksi. Miedot alkoholittomat puhdistuspyyhkeet ovat pehmeää kuitukangasta.

Hoitotuotteet

NIVEA VITAL Triple Action Soja+ Replenishing Day Care -päivävoide

Aikuisen naisen iho kaipaa tehokasta suojaa valon vaikutuksia vastaan. NIVEA VITAL Triple Action Soja+ Replenishing Day Care -päivävoide sisältää soijaproteiinia, suojaavaa E-vitamiinia ja UVA/UVB-suojan (sk 10), joka estää pigmenttiläiskien syntymistä. Se tasoittaa ryppyjä pitkäkestoisesti ja kiinteyttää ihoa.

NIVEA VITAL Triple Action Soja+ Replenishing Night Care -yövoide

Yöllä iho tarvitsee voimaa uudistuakseen. NIVEA VITAL Triple Action Soja+ Replenishing Night Care -yövoide sisältää soijaproteiinia ja antistress-ohjelman – laadukkaan yhdistelmän elvyttävää A-vitamiinia ja ihoa tasoittavaa ja rauhoittavaa likoriinia. Voide aktivoi ihon syvien kerrosten uusiutumista ja elpymistä yön aikana.

NIVEA VITAL Triple Action Soja+ Eye & Lip Treatment

Herkkä huulten- ja silmänympärysiho vaatii erityisen hellää hoitoa sekä aamuisin että iltaisin. NIVEA VITAL Triple Action Soja+ Eye & Lip Treatment -silmän- ja huultenympärysvoide sisältää soijaproteiineja ja likoriinia. Se paitsi lievittää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia, myös kiinteyttää ihoa.

NIVEA Vital Triple Action Soja+ Face, Neck & Décolleté Skin Remodelling Treatment

Kasvoja, kaulaa ja dekolteeta kiinteyttävä tehoseerumi päivittäiseen käyttöön. NIVEA Vital Triple Action Soja+ Face, Neck & Décolleté Skin Remodelling Treatment toimii kolmevaikutteisesti: rypyt ja juonteet vähenevät, iho kiinteytyy ja ihon uusiutuminen nopeutuu. Seerumin tehoaineita ovathyaluronihappo ja soijaproteiini, ja se toimii parhaiten NIVEA Vital -sarjan päivä- ja yövoiteiden kanssa.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat