Nikki alkoi myydä hiustenpidennyksiä 7 vuotta sitten – on nyt miljonääri: "Ystäväni sanoivat, että tuhlaan aikaani"

Nikki on 31-vuotias hiusalan yrittäjä, jonka yritys Bellami Hair on tehnyt hänestä miljonäärin. Kun yritys perustettiin 7 vuotta sitten, juuri kukaan ei uskonut häneen.

Kun Nikki Eslami perusti yrityksensä, hän oli 24-vuotias. Kaikki hänen ystävänsä olivat juuri valmistuneet yliopistosta, ja monet heistä juhlivat viikonloppuisin. Nikki ei yleensä lähtenyt mukaan, sillä hän käytti aikansa esimerkiksi firmansa nettisivujen rakentamiseen. 

– Yksi parhaista ystävistäni sanoi minulle: "Tuhlaat aikaasi, sinä et tule menestymään", Nikki kuvailee The Sunille

Nainen oli aiemmin opiskellut lakia ja aloitellut työuraansa, mutta ei viihtynyt alalla. Hiuslisäkkeitä myyvän yrityksen perustaminen oli rohkea veto. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nikki oli kuitenkin päättäväinen ja saavutti kovalla työllä haluamansa. Yrityksen alkutaipaleella hän sai apua veljeltään ja vanhemmiltaan. Nainen myös muutti takaisin vanhempiensa luo, jotta pystyi saamaan yritystoiminnan käyntiin. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kylie Jenner vaikutti suuresti tunnettavuuteen 

Nikki Eslamin yritys teki yhteistyötä Kylie Jennerin kanssa vuonna 2014, kun Kylie oli vasta 17-vuotias. Yhteistyö toi yritykselle tunnettavuutta, ja se muutti monen käsityksen hiustenpidennyksistä. Kylien sinivihreät ombre-leikkauksen hiukset tekivät moniin vaikutuksen. 

Nykyään Nikki Eslamin seurassa viihtyy moni julkisuuden henkilö, kuten esimerkiksi Victoria Beckham. Nikki puolestaan on ostanut Kylie Jennerin entisen miljoonakodin. Tätä nykyä naisen epäilijät ihmettelevät, miten yritys menestyi sittenkin. 

– Nyt he ihmettelevät, miten tein tämän. Olen iloinen, että olin kotona (enkä juhlimassa) kun olin nuorempi, nyt voin tehdä kaikkea, mitä haluan elämässäni, Nikki Eslami iloitsee.

Lähde: The Sun.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat