Nicole Kidman ylistää Ewan McGregoria: Meillä oli sanaton sopimus

Sunnuntaina 8.4. AVAlla nähdään Nicole Kidmanin ja Ewan McGregorin tähdittämä Moulin Rouge, joka vie katsojat Pariisin legendaariseen kabaree-teatteriin.

Klassikkoelokuva Moulin Rougessa nähdään Nicole Kidman ja Ewan McGregor, jotka esittävät rakastavaisia. Kidman toteaa Talktalk.co.uk:ssa, että kaksikon yhteistyö sujui hyvin.

– Oli mahtavaa työskennellä hänen kanssaan. Meillä oli heti sanaton sopimus siitä, että tuemme toisiamme, otamme riskejä ja olemme valmiita tekemään itsestämme täysiä hölmöjä toistemme edessä, Kidman toteaa.

– Moulin Rougessa mahtava asia oli se, että ihmiset sanoivat, että "kokeillaan jotain erilaista" ja me kaikki olimme siinä mukana täydestä sydämestämme – se teki projektista todella antoisan, hän jatkaa.

Elokuvassa Kidman sai näyttää kyntensä laulajana ja tanssijana.

– Katsoin lähes kaikki musikaalit, joita vain sain käsiini. Katsoin Marilyn Monroeta, Cyd Charissea, Rita Hayworthia ja he ovat kaikki erinomaisia. Kunnioitan näitä naisia suuresti nyt, sekä heidän lahjakkuuttaan, sillä en ennen kiinnittänyt siihen paljon huomiota, Kidman ylistää.

AVA Elokuva: Moulin Rouge AVAlla sunnuntaina 8.4. klo 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja