Nico Rosberg näkee: Valtteri Bottas ”lähetti viestin” Lewis Hamiltonille

Valtteri Bottas ajoi paalupaikalle lauantain Eifelin GP:n aika-ajoissa Nürburgringin radalla. Bottas selätti ongelmat, lyöden pöytään jäätävän loppuvedon. Vuoden 2016 F1-maailmanmestarin Nico Rosbergin mukaan Bottas ”lähetti viestin” tallikaverilleen Lewis Hamiltonille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas ajoi paalulle yli kahden ja puolen kymmenyksen erolla Hamiltoniin. Jalkoihin jäi myös Red Bullin Max Verstappen, joka oli kärjessä vielä ensimmäisten vetojen jälkeen.

– Bottaksen kierros oli fantastinen. Katsoin sitä ja ihailin. Täydellistä. Kaiken tuon paineen keskellä! Rosberg hehkutti Sky Sportsille.

Rosberg viittasi "paineilla" siihen, miten Bottaksella oli ollut vaikeuksia aika-ajon ensimmäisessä ja toisessa osiossa. Suomalainen oli tehnyt virheitä, eikä hän saanut kasaan täydellistä kierrosta.

Lopulta Bottas onnistui juuri ratkaisevalla hetkellä.

– Tuo oli juuri se viesti, minkä hänen pitikin lähettää Lewisin suuntaan. ”Tämä ei ole vielä ohi, olen yhä mestaruustaistossa”, Rosberg näki.

Rosberg toivookin, että Bottas pystyy venyttämään voittoputkeaan sunnuntain kisassa. Mercedeksen suomalaiskuski oli ykkönen kaksi viikkoa sitten Venäjän Sotshissa.

Rosbergin mukaan Eifelin GP:n aika-ajo oli osoitus Hamiltonin ”isosta heikkoudesta”.

– Hän menettää joskus otteensa, minkä jälkeen hän lipsuu alaspäin. Sama tilanne voi jatkua kisan tai kahden ajan, Rosberg näki.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja