Mainos

Nicke Lignelliin törmännyt rattijuoppo sai ehdollista

Liikenneonnettomuus sattui joulukuussa 2006. Tuomio tuli neljästä eri syytekohdasta.

Näyttelijä Nicke Lignellin (kuvassa) kanssa kolaroinut rattijuoppo on tuomittu vuodeksi ehdolliseen vankeuteen.

Raaseporin käräjäoikeus katsoi perjantaina, että 54-vuotias tammisaarelaismies syyllistyi törkeän rattijuopumuksen ohella kahteen törkeään vammantuottamukseen sekä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Ehdollisen vankeustuomion ohella mies sai 50 päiväsakkoa, josta tulee maksettavaa 300 euroa. Lisäksi hän joutuu pulittamaan vakuutusyhtiölle yli 30 000 euroa.

Tammisaarelaismies myönsi oikeudessa rattijuopumuksen mutta kiisti muut syytteet. Hän sanoi, että oli pysynyt omalla kaistallaan eikä ollut ajautunut vastaantulevien puolelle. Verikoe osoitti autoilun jälkeen noin 2,5:tä promillea.

Lignelliin vakavaan loukkaantumiseen johtanut auto-onnettomuus sattui vuoden 2006 joulukuussa Tammisaaressa, kun Lignell oli palaamassa äitinsä kanssa hyvästelemästä aiemmin kuollutta isäänsä.

Vakavat vammat

Törmäys oli niin raju, että molemmat ajoneuvot romuttuivat pahoin ja kuljettajat jäivät puristuksiin autoihinsa. Lignell kuljetettiin sairaalaan leikkaukseen. Hänellä todettiin kallonmurtuma ja aivoverenvuoto. Näyttelijä on toipunut onnettomuudesta.

Myös Lignellin äiti loukkaantui kolarissa, mutta poikaansa lievemmin. Hänet vietiin Tammisaaren terveyskeskukseen.

Toista autoa kuljettanut tammisaarelaismies ei myöskään selvinnyt onnettomuudesta vammoitta. Mies kuljetettiin sairaalaan, jossa hän joutui olemaan pitkään. 41-vuotias Lignell on näytellyt monissa elokuvissa, televisiosarjoissa ja teatteriproduktioissa. Hän teki ensimmäisen pitkän elokuvansa, Akvaariorakkauden, vuonna 1993. Sen lisäksi hänet on nähty muun muassa Levottomat 3- ja Onnen varjot -elokuvissa sekä television puolella Kotikadussa, Käenpesässä, Ihmeidentekijöissä, Parhaissa vuosissa ja Voitto kotiin -ohjelmassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.