NHL:n tähtipuolustaja innoissaan uudesta seurastaan – yksi asia vakuutti erityisesti: ”Ymmärsin heti”

New Jersey Devilsiin vaihtokaupassa siirtynyt P.K. Subban uskoo voivansa voittaa Stanley Cupin uudessa seurassaan. 

Subban on pelannut edelliset kolme kautta Nashville Predatorsissa, mutta siirtyi vaihtokaupassa Devilsiin, jossa Nashvilleen meni Steven Santini, Jeremy Davies sekä kaksi varausvuoroa. 

Subbanille tilanne oli tuttu, sillä hän siirtyi Predatorsiin vaihtokaupassa Montreal Canadiensista. Subban on innoissaan uudesta seurastaan. 

– Tämä on joukkue, jonka uskon kilpailevan Stanley Cupistä hyvinkin nopeasti tulevaisuudessa. Olen siitä todella innoissani. Uskon, että nykyään tarvitaan nuoria lupauksia, jotta voi voittaa. Ja heitä on monta tässä pukuhuoneessa, hän toteaa Devilsin haastattelussa

Subban viittaa nuoriin lupauksiin, kuten Nico Hischier sekä Jack Hughes

Tämän lisäksi Subban on innoissaan, kun hän pääsee pelaamaan John Hynesin alaisuuteen, joka toimii Devilsin päävalmentajana. 

Hynes ja Subban tapasivat kanadalaispuolustajan siirron jälkeen. Hynesista Subban erityisesti vakuuttui.

– Ymmärsin heti, miksi pelaajat tykkäävät pelata hänelle. En ole ikinä halunnut, että valmentajan pitäisi olla ystäväni. Olen aina halunnut valmentajan olevan valmentaja. Mutta hänen persoonastaan huomasi heti hänen olevan pelaajien valmentaja. 

Niin kuin yllä olevista kommenteista pystyy päättelemään, Subban saapui Devilsiin menestys mielessään. 

Yksi asia, miksi hän on innoissaan uudesta alusta Devilsissä, on joukkueen pelitapa. 

– Siinä on kyse voittamisesta. Siinä ei ole kyse siitä, miten voitat tai miltä se näyttää, vaan siinä on kyse voittamisesta. Olen 30-vuotias ja haluan voittaa Stanley Cupin ja haluan useita mestaruussormuksia.

Lue myös:

    Uusimmat