Mainos

Neuroway

Neuroway on uusi, muistia ja henkistä vireyttä tehostava, kotimainen erikoislesitiinituote, joka sisältää runsaasti niitä rasvayhdisteitä joita mm. hermosolut tarvitsevat. Neuroway auttaa kehoasi korjaamaan aivojen hermosolukalvoille syntyneitä vaurioita - ja sinua voimaan paremmin.

Aivoja, ihmisen tärkeintä pääomaa hellivien rasvojen riittävä saanti ravinnosta voi väliaikaisesti tai pysyvästi olla vaikeaa. Fosfolipidien puutostila aiheuttaa mm. solukalvon aineenvaihdunnan häiriöitä ja solujen rappeutumista, jotka heijastuvat väsymyksenä, hermoston uupumisena, depressio-oireina sekä ennenaikaisena vanhenemisena.

Fosfolipidit ovat elämälle välttämätön rasvayhdiste. Ilman niitä mikään solukasvu tai -kehitys ei ole mahdollisia. Neuroway on kotimaisesta eläinkunnan raaka-aineesta eristetty fosfolipidivalmiste, joka tarjoaa aivoille ja muille kehon soluille tärkeitä fosfolipidejä liposomimuodossa.

Neuroway:

 • Tukee muistia ja keskittymiskykyä
 • Edistää oppimista
 • Vähentää alakuloa ja ahdistuneisuutta
 • Vahvistaa immuunijärjestelmää
 • Auttaa ylläpitämään sydän- ja verenkiertoelimistön normaalia toimintaa
 • Tukee nivelten hyvinvointia
 • NeuroWayn heraproteiini ravitsee lihaksia ja heraproteiinin välttämättömät aminohapotedistävät lihasten kuntoa ja kasvua.

Neurowayn annostus on yksi pussi päivässä. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua. Nuroway on elintarvike, joka suun kautta nautittuna on täysin turvallinen tuote kaikille yli 2-vuotiaille, eikä sisällä eläinvalkuaista. Älä kuitenkaan ylitä suositusannosta.

Artikkelin tarjoaa: Neuroway

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.