Nettiputkimies palvelee

Normiputki Oy on kehittänyt uuden nettiputkimiesjärjestelmän, jonka avulla kiinteistöjen huolto ja huoltotöiden hallinnointi helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Kaikki isännöitävät kiinteistöt voidaan lisätä järjestelmään maksuttoman rekisteröitymisen jälkeen ja sieltä löytyvät niin isännöitsijöiden, talon- ja huoltomiesten yhteystiedot, joten halutut henkilöt ovat aina välittömästi tavoitettavissa.

Asukashan on toki tärkein. Esimerkiksi iäkkäämmän henkilön kohdalla järjestelmä voi pitää sisällään tiedon myös lähiomaisista, joille tiedottaa työn etenemisestä ja huomautuksen siitä, että huonontuneen kuulon takia ovikelloa on soitettava tavallista pidempään... Koirista ja kissoista on niinikään maininta.

Järjestelmä toimii siten, että asentajat avaavat töitä gsm-puhelimellaan tietyllä, tilattaessa saadulla työnumerolla. Samalla tavalla seurataan sen etenemistä ja valmistumista. Järjestelmä tuottaa automaattisia tiedotuksia, joiden perusteella informaatiorenkaaseen kuuluvat voivat vaikkapa tehdä lisätilauksia suoraan asentajalle.

Huoltopyyntö suoritetaan tilausta seuraavana työpäivänä; kiireisissä tapauksissa tietysti mahdollisimman pian. Kun putkimiehet ovat kännykän avulla koko ajan yhteydessä pääkallonpaikalle, he saavat tiedon seuraavasta sopivasta työstä välittömästi.

Kiinteistön omistajan kannalta järjestelmän suurin etu on seurantatyökalu, jolla pystytään seuraamaan kiinteistössä tehtyjä korjaustoimenpiteitä. Näin se toimii oivallisena päätöksenteon tukena mietittäessä suurempia korjaustoimenpiteitä, viemäreiden huuhteluja tai jopa suurempia viemärikorjauksia tai linjasaneerauksia. Asunto-osakeyhtiössä se on isännöitsijän tukena esitettäessä suunnitelmia hallitukselle. Siitä saadaan tehtyjen korjaustoimenpiteiden määrä euroineen jolloin ehdotuksia on helpompi käsitellä ja sitä mukaa hallituksenkin helpompi hyväksyä mahdolliset korjaustoimenpiteet.

Järjestelmää on helppo laajentaa muillekin huollon ja remontoinnin aloille. Lähitulevaisuudessa siihen tullaan lisäämään myös sähköinen laskutus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja