Netflix suunnittelee Squid Game tosi-tv-ohjelmaa – voittajalle luvassa huima palkkio!

Tosi-tv-ohjelma toteutetaan suosittua sarjaa mukaillen.

Netflix rekrytoi osallistujia tosi-tv-ohjelmaan, joka on saanut inspiraationsa palvelun kaikkien aikojen suosituimmasta, eteläkorealaisesta Squid Game -sarjasta.

Ohjelmaan haetaan 456 osallistujaa eri puolilta maailmaa pelaamaan erilaisia pelejä, joissa ei kuitenkaan ole kyseessä elämä ja kuolema, kuten fiktiivisessä sarjassa. Sen sijaan voittajalle on luvassa jättipotti: 4,56 miljoonaa dollaria, eli tämänhetkisen kurssin mukaan noin 4,35 miljoonaa euroa.

– Kun (pelaajat) kilpailevat sarjassa alkuperäisen ohjelman (Squid Gamen) inspiroimia pelejä sekä kohtaavat yllätyksiä, niin heidän strategiansa, liittoutumisensa ja luonteensa joutuvat koetukselle samalla kun kilpailijoita eliminoidaan heidän ympäriltään, Netflix on kertonut.

Tosi-tv-ohjelmaan osallistujien tulee olla vähintään 21-vuotiaita, osattava englantia ja oltava käytettävissä vähintään 4 viikkoa vuoden 2023 kuvauksia varten.

Fiktiivisessä Squid Game -sarjassa on myös sama määrä pelaajia kuin realityssa, ja sarjan päähenkilöä Seong Gi-hunia kutsutaan pelaajaksi 456.

Squid Game julkaistiin vuonna 2021, ja sarjaa suoratoisti ensimmäisen 28 päivän aikana 111 miljoonaa käyttäjää. Eteläkorealainen trillerisarja kertoo velkaantuneista ihmisistä, jotka kilpailevat valtavasta rahapalkinnosta tappavissa lastenpeleissä.

Lähde: BBC


Lue myös:

    Uusimmat