Nerokasta! Kristina paljastaa superhelpon tavan muotoonommellun lakanan viikkaamiseen: "Minulla ei ollut tätä ennen hajuakaan, miten se tehdään"

Oletko sinäkin vaihtanut petivaatteesi väärin? Kokeile kääretorttumenetelmää ja ylläty! 2:00
Katso myös: Oletko sinäkin vaihtanut petivaatteesi väärin? Kokeile kääretorttumenetelmää ja ylläty!

Onko sinullakin käytössä muotoonommeltuja lakanoita, joiden viikkaaminen tuntuu lähes mahdottomalta tehtävältä? Kristinan suositulla TikTok-videolla osoitetaan, että tehtävä ei ole lainkaan mahdoton, kertoo brittilehti Mirror

Joustavilla kuminauhareunuksilla varustetut muotoonommellut lakanat ovat käteviä käytössä: lakanaa ei tarvitse mallailla patjan alle, vaan ne sujahtavat kulmiin sen enempää säätämättä. Yhdessä asiassa nämä kätevät lakanat kuitenkin häviävät perinteiselle versiolle: muotoonommeltuja lakanoita on lähes mahdotonta viikata siistiksi, ja siksi moni vain rynttää ne kaappiin viikkaamatta.

Nyt TikTok-käyttäjä Kristina kuitenkin esittelee nerokkaan tavan muotoonommeltujen lakanoiden viikkaamiseen. Videon perusteella se on helpompaa kuin luulitkaan! Lakanan viikkaaminen onnistuu todellisuudessa alle 30 sekunnissa:

Jos video ei näy, katso se täältä.

Kristinaa on jo tituleerattu TikTokissa kuningattareksi niksinsä ansiosta. Näppärällä viikkaustyylillä saa nimittäin helposti täydellisesti viikattuja lakanoita.

– Minulla ei rehellisesti sanottuna ollut tätä ennen hajuakaan, miten se tehdään, eräs TikTok-käyttäjä toteaa.

– Minä olen tehnyt tällä tavalla jo 50 vuotta, toinen lisää.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat