Mainos

Nelikymppisen pariskunnan kuukauden seksikokeilu: Miten sujui petipuuhien aikatauluttaminen kalenteriin?

Lapsiperheen vanhemmat päättivät harrastaa seksiä kolmesti viikossa kuukauden ajan. Nämä viikot auttoivat heitä ymmärtämään seksin todellisen luonteen. 

Prevention-sivusto kertoo nelikymppisestä pariskunnasta, joilla on kaksi lasta. Ronnie Koenig kertoo pariskunnan seksielämän olevan melko hyvissä kantamissa. Sitä ei tietenkään voi verrata mitenkään alkuhuumaan, jolloin pariskunta ei malttanut pitää näppejään erossa toisistaan, mutta ei siinä ole mitään valittamistakaan.

– Nykyisin meidän seksielämämme on paljon arkisempaa. Todella rakastavaa, muttei superkuumaa, Koenig toteaa.

Kun eräänä päivänä hänen aikatauluttamista rakastava miehensä Rob (nimi muutettu) heitti ilmoille ajatuksen seksin merkkaamisesta kalenteriin, nainen alkoi pohtia, miksipä ei. Vaikka ajatus aikataulutetusta seksistä soti naisen ajatusmaailmaa vastaan, he päättivät kokeilla sitä kuukauden ajan. Tällä tavoin he varmistaisivat ainakin sen, ettei heidän seksielämänsä jäisi muiden kiireiden jalkoihin.

Tämän he oppivat kuukauden mittaisen kokeilujakson aikana.

Viikko 1: Totuttelua uuteen

Pariskunta päätti harrastaa seksiä joka viikkoa aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kalenteriin merkatut seksikerrat motivoivat jaksamaan arkisten kiireiden keskellä.

– Viikko alkoi kertojen merkkaamisella kalenteriin, mikä oli melko huvittavaa. Tuntui vähän tuhmalta katsoa puhelinta ja nähdä merkinnät siinä. Tunsin oloni niin inspiroituneeksi, että päätin jopa lähettää Robille sefien itsestäni paita auki, aivan kuin esimakua illan aktiviteetista, nainen kertoo.

Ja se toimi, heidän ensimmäinen aikataulutettu seksikertansa oli parempi kuin aikoihin. Vaikka Koenig oli aluksi ideaa vastaan, hän huomasi pian pitävänsä aikataulutetun seksin tuomista mahdollisuuksista. Se antoi hänelle aikaa valmistautua kuumaan yöhön niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Viikko 2: Omaa aikaa kiireen keskellä

Pääsiäisen mukanaan tuomat sukulaisvierailut toivat haastetta, mutta pariskunta ei päättänyt luovuttaa. Kalenteriin merkattujen hetkien avulla he onnistuivat pitämään kiinni kahdenkeskisistä hetkistään, jotka muuten olisivat saattaneet jäädä kokematta.

– Aikataulutettu seksi auttoi meitä pitämään yhteyden, ja se lievensi myös stressiä kaikkien sukulaisten ja vierailujen keskellä.

Viikko 3: Huonot puolet paljastuvat

Jos ei muuta, Koenig kertoo haasteen pitäneen heidät poissa ainakin television ääreltä. Tällä viikolla nainen kuitenkin huomasi, kuinka vaikeaa tunnelmaan pääseminen oikein on, jos seksiä ryhdytään harrastamaan kalenterin käskystä, ei omasta tahdosta.

– Joskus kun ei ollut fiilistä, ja vaikka seksi oli ihan hyvää, se sai minut kysymään itseltäni, miksi meidän tulisi olla intiimisti vain sen takia, että kalenteri käskee niin. Aloin huolestua siitä, että seksielämästämme tulisi automaattista, jos jatkaisimme tähän tapaan, Koenig toteaa.

Viikko 4: Yhteenveto 

Neljännellä viikolla Koenig alkoi kaivata yhä enemmän normaalia seksiä ja pohtimaan sitä, kuinka paljon pelivaraa aikatauluttaminen oikein sallisi. Viikon alkaessa, pariskunta harrasti sunnuntaina spontaania seksiä olohuoneen sohvalla poikkesikin aikataulusta – ja heitti niin sanotusti suunnitelmansa romukoppaan.

– Meillä ei ollut seksiä viikolla, mutta kun lauantaiaamu koitti, olimme molemmat niin himokkaita, että päädyimme harrastamaan todella hiljaista, mutta todella kuumaa seksisessiota yöpaidat päällä. Minulle tämä oli sitä, millaista seksin kuuluukin olla: laatu korvaa määrän.

Seksin aikatauluttaminen auttoi pariskuntaa priorisoimaan seksielämänsä ja antamaan toisilleen aikaa. Vaikka pariskunta päätti luopua tiukasta aikatauluttamisesta, he päättivät kuitenkin pitää kiinni yhteisistä keskiviikkoilloistaan.

– Se ei ole mitenkään paha tapa rikkoa viikko, Koenig vinkkaa.

Oletko jo tutustunut sadan päivän seksihaasteeseen?

2:05

Lähde: Prevention

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja