NBA-kauden jatkokaava saamassa sinetin – Lauri Markkasen Bullsia tuskin nähdään areenoilla

Koripalloliiga NBA on kertonut NBA:n pelaajayhdistykselle ehdottavansa sarjan päättäjille kauden jatkamista 22 joukkueella. Kausi jatkuisi Disney Worldissa Orlandossa. Mikäli ehdotus hyväksytään, jatkaisivat kautta 13 joukkuetta läntisestä konferenssista ja yhdeksän joukkuetta itäisestä konferenssista.

Lähteiden mukaan joukkueet pelaisivat 31. heinäkuuta alkaen kahdeksan ottelua määrittääkseen sijoitukset 16 joukkueen pudotuspelejä varten. Pudotuspelejä pelattaisiin elokuusta lokakuuhun.

–  Olen täysillä tässä mukana osavaltion näkökulmasta. En usko, että parempaa paikkaa voi löytää. Orlandosta voi tulla ammattilaisurheilun keskus, Floridan kuvernööri Ron DeSantis sanoi NBA:n verkkosivuilla.

Lauri Markkasen Chicago Bulls on näillä näkymin jäämässä sivuun loppukauden peleistä. Koska seuraava kausi voisi alkaa vasta uudenvuoden tienoilla, Markkanen saattaisi olla vapaana, kun koripallomaajoukkue jatkaa tämänhetkisen tiedon mukaan EM-karsintoja marraskuussa.

– En ole ennustaja, mutta ennustan että tätä on vaikea ennustaa, koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat