Näyttelijä uskoo: Synnyin syömishäiriön kanssa

Demi Lovato uskoo syntyneensä syömishäiriön kanssa.

Laulaja ja näyttelijä DemiLovato, 19, uskoo syntyneensä syömishäiriön kanssa. Lovato kertoo, ettei hänellä ole koskaan ollut normaalia suhdetta ruokaan.

– Muistan katsoneeni itseäni vaippaikäisenä peilistä ja ajatelleeni "olet lihava, tee jotain", Lovato kertoi You-lehdelle.

– Aloin ylensyödä kahdeksanvuotiaana. Sain ahmimiskohtauksia. Leivoin ja söin kokonaisen lautasellisen keksejä yksin. Kun täytin 12, minua alettiin kiusata koulussa ja minua haukuttiin lihavaksi. Lakkasin ylensyömästä, en syönyt enää mitään ja laihduin 13 kiloa.

Tämän jälkeen myös oksentelu tuli kuvioihin. Lovato hakeutui lukuisten ongelmien vuoksi hoitoon vuonna 2010. Hän kertoo kokevansa edelleen tarvetta jättää aterioita väliin, mutta on saanut terapiassa käsitellä tuntemuksiaan ruokaan liittyvien rutiinien avulla.

– Itkin (hoidossa ollessani) usein, koska kolmen aterian syöminen päivittäin hirvitti minua. Sanoin, että ruokaa on liikaa. Aloin syödä vain siksi, että pääsisin kotiin. En tiedä, mikä sain minut muuttumaan, mutta tajusin, että haluan jättää syömishäiriön taakseni.

Lovato taistelee edelleen ruoan kanssa ja kertoo, että haluaisi aina aterian jälkeen antaa ylen.

– Kyseessä on addiktio, jota vastaan joudun taistelemaan koko loppuelämäni.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja