Näyttelijä Helen McCrory esitti yhden toiveen miehelleen ennen kuolemaansa

Helen McCrorylla ja hänen miehellään Damian Lewisillä on kaksi lasta. 

Näyttelijä Helen McCroryn puoliso Damian Lewis ilmoitti perjantaina 16. huhtikuuta vaimonsa menehtyneen 52-vuotiaana. McCrory sairasti syöpää.

Lewis kirjoitti menehtyneestä puolisostaan Sunday Times -lehdessä.

Hän kiitti kirjoituksessa Lewisin taitoa niin näyttelijänä, kumppanina kuin äitinä heidän kahdelle lapselleen Manonille ja Gulliverille. Lewis korosti näyttelijävaimonsa huumorintajua, joka kantoi myös syöpätaistelun keskellä.

McCrorylla oli myös toive. 

– Vain pari viikkoa sitten hän sanoi minulle ja lapsille, että hän haluaa isällä olevan tyttöystäviä, paljon sellaisia. Teidän jokaisen on rakastuttava uudelleen. Samalla hän vitsaili, että ”Damian, yritä edes hautajaisten ajan olla pussailematta ketään, Lewis muistelee.

Lewis kirjoitti, että perhe oli surun murtama. Lohdutusta löytyy siitä, kuinka McCrory oli antanut hyvän alun heidän lapsilleen.

– Hän sanoi toistuvasti lapsille: Älä ole surullinen, vaikka olen aikeissa kuolla, elin elämäni kuten halusin.

Lahjakas näyttelijä tähditti muun muassa Peaky Blinders -sarjan matriarkkaa Aunt Pollya ja Clair Dowaria vuoden 2012 James Bond Skyfall-elokuvassa. Hänet tunnetaan myös Harry Potter -elokuvista, jossa hän näyttelli Narcissa Malfoyta. 

Lähde: Sunday Times, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja