Mainos

Näytä upealta alasti

Ihosta saa hehkuvan ja pehmeän säännöllisellä kuorinnalla. Lue pieni opas kuorinnan saloihin!

Kuorinta on helppo tapa kaunistaa ihoa nopeasti. Sinun täytyy kuitenkin muistaa tehdä se kerran tai kaksi viikossa, jotta saavutat upeasti hehkuvan ihon. Hanki siis aivan ensimmäiseksi hyvä kuorinta-aine sekä kosteusvoide.

Kuorimalla ja kosteuttamalla voit valmistella ihosi siihen, että se ottaa mahdollisimman hyvin aurinkoa vastaan. Usein käy niin, että kesän alussa ihosta muistaa pitää huolta, mutta loppukesää kohden innostus hiipuu. Kuori ihoa siis läpi kesän ja tee kuorinnasta siis jatkuva rutiini. Näin saat mahdollisimman tasaisen rusketuksen.

Ihon kuorinta tekee hyvää myös talvella. Kuorinta estää talven aiheuttamia iho-ongelmia. Kylmä iho voi tehdä iholle todella hallaa: se saattaa aiheuttaa rosoiset kyynärpäät ja polvet sekä kirjavat ja punoittavat kädet. Myös kasvojen iho joutuu koetukselle: iho saattaa alkaa näyttää samealta ja siihen saattaa muodostua kuivia kohtia. Muista kuitenkin käyttää hellävaraista kuorinta-ainetta, jos ihosi on erityisen kuiva ja herkkä.

Säännöllinen kuorinta auttaa poistamaan ihon kuollutta solukkoa. Se myös poistaa mustapäitä ja auttaa ihohuokosia pysymään auki. Muista kosteuttaa iho hyvin kuorinnan jälkeen.

Osittainen lähde: The Sun

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.