Naurava kissa ja tv:tä katsovia koiria – lemmikkikuvat sekoittivat somen

Huomenta Suomen sosiaalinen media on mennyt tällä viikolla lähes sekaisin, kun katsojat ovat lähettäneet kuvia kaikenkarvaisista ystävistään. 

Huomenta Suomi on viettänyt tällä viikolla lemmikkieläinviikkoa, jonka myötä katsojat ovat voineet lähettää veikeimpiä otoksiaan rakkaista lemmikeistään. 

Lemmikkikuvia on lähetetty ympäri Suomea - ja jopa sen rajojen ulkopuolelta. Kaukaisin kuva saatiin Teksasista saakka. Kuvassa Oreo-koira, lempinimeltään Olio, odotti aamiaista supisuomalaiseen tapaan räsymatolla istuen. Taustalla pauhasi kuvan lähettäjän mukaan Huomenta suomi -ohjelma iPadin välityksellä. Ei huono maku siis.

Jesse Kamras ja Kirsi Alm-Siira kävivät torstai-aamuna katsojien kuvia läpi lähetyksessä. Koirat näyttivät olevan varsinaisia linssiluteita Ainakin katsojat olivat lähettäneet eniten kuvia niistä. Mukaan mahtui tosin papukaija sekä kilpikonniakin.

Mutta miltä näyttää lottoava kissa? Entä Studio55.fi:stä innostuva koira? Kuvia on tullut yhteensä pitkälle toista sataa Facebookin ja sähköpostin välityksellä. Katso Huomenta Suomen Facebook-sivuilta muutamia hauskoja otoksia.

Lue myös:

    Uusimmat