Nasima Razmyar: Näin sisustan tulevan kotini!

Tyylikkyydestään tunnettu nainen on vihdoin löytänyt itselleen kodin pitkän etsinnän seurauksena. Keskusta-asuntoon muuttava nainen kuitenkin unelmoi omakotitalosta miehen ja lasten ympäröimänä.

Pitkään asuntoa Helsingin keskustasta etsinyt Nasima Razmyar kertoo, että vuokrakoti on vihdoin löytynyt.

– Nyt jännitän vielä viimeiseen asti, että pääsen muuttamaan. En uskalla vielä liiaksi hehkuttaa asiaa, mutta hyvä kohde on nyt kiikarissa, hän toteaa.

Tulevassa kodissa tärkeintä oli sijainti, mutta myös muilla asioilla oli merkitystä.

– Mitään sadan neliön lukaaleja on turha ajatella, mutta suuret ikkunat ja käytännöllisyys olivat tärkeitä kriteerejä. Tilaa voi tuoda lisää esimerkiksi käyttämällä valoa kekseliäästi ja peilejä hyödyntämällä.

Tyyliniekkana tunnettu nainen kertoo, että hänellä on jo selvät sävelet uuden asunnon sisustamisessa.

– Less is more -ajattelu pätee niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Se, mitä silmä näkee on tärkeää, mutta myös käytännöllisyys ja tilan hyödyntäminen on pidettävä mielessä. Simppeli sisustus, jossa on paljon puhtaita sävyjä ja raikkautta, hän kertoo.

Unelmien koti ei kuitenkaan sijaitse kaupungissa, sillä Nasima haaveilee monen muun suomalaisen tavoin omakotitaloasumisesta ja omasta rauhasta luonnon keskellä.

– Toivon, että minulla on joskus perhe ja omakotitalo luonnon keskellä. Lapset saavat leikkiä suurella pihalla ja itse voin viettää aikaa vaikkapa kokkailemalla, hän unelmoi.

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja