Näpyt piiloon meikkivoiteen avulla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa kerran viikossa Tyylitalon lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Lue asiantuntijan vinkit ja saa kauneutesi hehkumaan! Tällä viikolla asiantuntija neuvoo, kuinka levittää poskipuna ja miten valita kasvoille meikkivoide, joka peittää parhaiten näpyt.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Meikkivoide punoittavalle atooppiselle iholle

Olen parikymppinen nuori nainen. Ongelmanani on pintakuiva, atooppinen, punoittava ja näppyläinen iho. Lisäksi olen aika vaalea. Olen kokeillut useita meikkivoiteita, mutta oikeaa sävyä on vaikea löytää, ja lisäksi meikkivoide "paakkuuntuu" päivän aikana ja kasautuu iholla näyttäen erittäin epäsiistiltä ja tunkkaiselta. Millaista hoitoa ja meikkivoidetta suosittelisit tällaiselle iholle?

Riian vastaus:

Moi! Testaa Nivean Stay Real Compact Foundation meikkipuuteria. Sävy 00 Natural Vanilla on kaunis ja sopii hyvin vaalealle hipiälle. Saat tehtyä meikkipuuterilla siistin ja tasaisen pohjan etkä tarvitse sen kanssa enää erikseen puuteria. Uskon että tämä tuote sopisi hyvin kuvailemallesi ihotyypille. Hoitotuotteiksi sinun kannattaa valita herkälle iholle tarkoitetut Sensitive Balance Day Care ja Night Care. Ne tasoittavat ihon punoitusta, sopivat hyvin atooppiselle iholle ja kosteuttavat tehokkaasti. Kokeile!

Miten meikki pysyy kasvoilla?

Minulla on hyvin pyöreät ja punaiset kasvot. Olen gootti, joten minulla pitäisi olla valkea iho, mutta meikkivoide ikään kuin "lähtee" iholtani. Miten sen saisi pysymään? Ja miten meikillä voi kaventaa kasvoja tai korkeaa nenää?

Riian vastaus:

Varmista että käyttämäsi kosteusvoide on ihotyypillesi sopiva. Kuulostaa että ihosi on pintakuiva ja siksi meikkivoide hilseilee iholtasi päivän mittaan. Valitse siis tarpeeksi tehokkaasti kosteuttava voide ja käytä kosteuttavaa naamiota ihollesi kerran pari viikossa.

Nivean Refreshing Moisture Mask kosteuttaa ja virkistää ihoa. Voit kaventaa kasvoja tummemmalla meikkivoiteella tai puuterilla. Laita tummaa sävyä poskiluun alle ja saat näin tehtyä itsellesi lommoposket. Muista häivyttää tumma sävy huolellisesti ettei se erotu liikaa vaaleasta meikkivoiteestasi.

Piilolinssien ja ripsivärin käyttö

Mikä ripsiväri sopii hyvin ihmiselle, jolla on piilolinssit? Onko sellaisia ripsivärejä olemassa, jotka tuuhentaisivat ja pidentäisivät ripsiä, mutta samalla sopisivat piilolinssien käyttäjälle?

Riian vastaus:

Kaikki Nivean ripsivärit sopivat myös piilolinssien käyttäjille. Tänä päivänä maskarat ovat niin laadukkaita, että hyvin harvoista irtoaa nukkaa joka haittaisi piilolinssejä. Double Black Designer Mascarassa on molemmat, sekä tuuhentava että pidentävä laatu. Voit laittaa niitä päällekkäin tai käyttää vaan jompaakumpaa. Kätevää ja toimii niin hyvin!

Lämpöä kasvoille

Moi! Millaisilla tuotteilla ja meikeillä saisin kasvoihini lämpöä? Minulla on jäänsiniset silmät, vaalea iho ja tummanpunaiset huulet. Käytän usein sinistä ja tummia ruskeita sävyjä sekä kajalkynää rajaukseen ja minusta tuntuu että ne vain korostavat "jäisyyttä" ja tekevät minusta ilkeämmän näköisen. Kiitos.

Riian vastaus:

Kokeile jäänsinisiin silmiisi luumun ja roosan sävyjä, tai kullan ja pronssin värejä. Nämä sävyt tuovat upeasti silmiesi hienon värin esille mutta näyttävät silti pehmeiltä ja kauniilta. Iholle sinun kannattaa levittää Nivean Terra Powder aurinkopuuteria, joka antaa kasvoille auringon hehkuttamaa lämpöä ja raikkautta.

Poskipunan levitysohjeet

Mikä olisi hyvä tapa laittaa poskipunaa? Kasvoni ovat pyöreähköt ja minulla on korkeat poskipäät.

Riian vastaus:

Laita poskipunaa poskipäille, korkeimmalle kohdalle. Sillä saat korostettua niitä kivasti ja lookista tulee ihanan raikas ja tyttömäinen. Voit laittaa aurinkopuuteria poskiluun alle kaventamaan pyöreyttä kasvoilta jos haluat.

Levitä aurinkopuuteri poskiluun alle jos tahdot kaventaa kasvojasi. Jos taas tahdot raikastaa sillä ihoa sillä, laita se poskiluun päälle. Poskipunaa kannattaa käyttää vaikka käyttäisit myös aurinkopuuteria. Levitä poskipuna posken korkeimmalle kohdalle, poskipäälle. Tämä tekee kasvoista kivan näköiset ja korostaa ihon heleyttä ja nuorekkuutta. Koska kerrot meikkaavasi hillitysti, valitse poskipunan sävyksi jokin vaalea ja hento sävy. Testaa vaikka Nivean Stay Real Blush poskipunan väriä 01 Shades of Rose.

Yön yli kestävä kampaus

Hei! Olen aamu-uninen ihminen, enkä aamuisin ehdi laittaa hiuksia kuin korkeintaan ponnarille/pannan päähän, eivätkä hiusrullat pysy päässäni öisin. Käyn aina iltaisin suihkussa. Haluaisin kuitenkin hiuksiin uutta volyymia ja tyyliä. Onko mitään tuotteita tai keinoja, joiden avulla hiukset voisi laittaa iltaisin, niin, ettei kampaus menisi pilalle nukkuessa?

Riian vastaus:

Moikka! Kyllä se vaan taitaa olla niin, että yön aikana kampaus harvemmin pysyy upeana ja tuuheana. Joten suosittelen sinua opettelemaan tarrarullien käytön. Kun peset tukan illalla, voit aamulla vaan laittaa kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin Nivean Volume Sensation muotovaahtoa ja rullata muutaman tarrapaplarin päähän. Se on helppoa ja antaa todella pikaisesti tukkaan volyymia. Muotovaahto on lämpöaktiivinen, joten hetken föönillä kuivattelu nopeuttaa tyvikohotusta. Kun otat rullat päästä, harjaa tukka auki, laita pää alaspäin ja suihkuta kevyesti tukan tyveen Volume Sensation hiuskiinnettä. Siloita harjalla tai haro sormilla ja päivän look on valmis.

Näppyjä peittävä meikkivoide

Millainen meikkivoide peittää finnit ja mustapäät parhaiten? Puuterimaisesta on kokemusta, se peittää jotenkin, mutta olisiko parempaa vaihtoehtoa?

Riian vastaus:

Nivean meikkivoiteista Ideal Finish on peittävin laadultaan. Sillä saat kasvoille siistin pohjan ja se tasoittaa hyvin ihon epätasaisuudet. Ideal Finish -meikkivoide on koostumukseltaan öljytön, joten se pitää ihon mattapintaisena pitkään.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Lue myös:

    Uusimmat