Nämä vauvojen tuotteet sopivat myös kauneudenhoitoon

Moni tuore äiti vaihtaa kalliit kauneudenhoitotuotteensa vauvojensa hoitotuotteisiin. Jopa Victoria Beckham on myöntänyt pihistävänsä silloin tällöin Harper-vauvaltaan tuotteita kauneutensa hoitoon.

Jos luksuksen kuningatar, muotisuunnittelija Victoria Beckham on paljastanut näpistävänsä reilun vuoden ikäisen Harper-vauvansa hoitotuotteita, mikä estää muitakin naisia hoitamasta kauneuttaan edullisemmilla tuotteilla. Beckham on kertonut kosteuttavansa vartaloaan Harperin ihon hellimiseen tarkoitetulla vauvaöljyllä. Vauvojen tarvikelaatikosta löytyy muitakin pihistämisen arvoisia tuotteita, jos vain osaa etsiä!

Talkkia tukkaan

Monen tuoreen äidin räjähtäneen ja väsähtäneen ulkonäön pelastaa kuivashampoo. Jos suihkuun ei ehdi, on rasvainen tukka helppo pelastaa tällä tuotteella. Hiusten rasvaisuutta voi kuitenkin poistaa myös jokaisen vauvan hoitotuotteiden joukosta löytyvällä talkilla.

– Talkki on hyvä imemään ylimääräistä öljyisyyttä hiuksista käytettäessä samalla tavalla kuin kuivashampootakin, vahvistaa julkkiskampaaja Adam Bennett.

– Jos sitä lisää juuriin, se tuo lisää volyymia ja kuohkeutta hiuksiin ja peittää rasvaiset juuret.

Tukanpesu ilman turhia kemikaaleja

Vauvoille tarkoitetut shampoot ovat kehitetty saippuattomiksi, jonka vuoksi ne eivät aiheuta kyyneleitä silmiin joutuessaan. Tuotteista on myös poistettu vaahtoamista aiheuttavat natriumlauryylisulfaatit. Vauvoilla on paljon vähemmän hiuksia kuin aikuisilla, joten kevyt koostumus on suunniteltu puhdistamaan lähinnä päänahkaa. Jos värjäät ja muotoilet hiuksiasi paljon, vauvashampoo ei siis ole sinua varten pitkällä tähtäimellä, mutta lainaa sitä ihmeessä silloin tällöin, jotta saat nauttia puhtaista hiuksista ilman turhia kemikaaleja.

Iholle apua vauvarasvoista

Vauvojen vaippa-ihottumiin tarkoitetut voiteet ovat oivia tuotteita aikuisenkin ihottumiin, rupiin ja näppyihin.

Öljyä säärille

Posh Spicen tavoin voit myös läträtä vauvaöljyä sääriisi ja käsivarsiisi suihkun jälkeen. Tällä tavoin kosteus ei pääse haihtumaan iholta ja se jää silkkisen sileäksi. Vauvaöljy on myös oiva apu meikin poistoon – jopa vedenkestävä ripsiväri kohtaa voittajansa tästä tuotteesta! Lorauta pieni tippa öljyä vanulapulle ja ihastele, miten meikkisi lähtee helposti pois. Muista kuitenkin huuhdella öljyn jämät pois huolellisesti kasvoiltasi.

Meikki helpolla pois

Vauvojen puhdistusliinoilla on helppo pyyhkiä kevyt perusmeikki pois ja putsata kasvot liasta ja rasvasta.

AVA

Lähde: thesun.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja