Nämä supertähdet keskeyttivät lukion

Nämä tähdet ovat menestyneet ennätyksellisen hyvin urallaan, mutta kirjoja pänttäämällä he eivät ole suosion huipulle päässeet. Kukaan heistä ei ole valmistunut lukiosta.

Opiskelu kannattaa aina, mutta kirjojen pänttääminen ei ole ainoa tie menestykseen. Sen osoittavat nämä lahjakkaat tähdet aina Oscar-palkitusta näyttelijästä eturivin koomikkoon. He ovat keskeyttäneet opintonsa joko ammatillisista tai henkilökohtaisista syistä.

Jim Carrey

Lukuisia komedioita tähdittänyt, hulvattoman hauska Jim Carrey ei valmistunut lukiosta, mutta hänen käsittämätön kasvoilla ilveily ja näyttelijänlahjat ovat tehneet hänestä yhden Hollywoodin ykköstähdistä. Vanhempien huonosta taloudellisesta tilanteesta johtuen hän teki töitä jo nuorena.

Jessica Simpson

Eräässä tähden entisessä Kyyhkyläiset: Nick & Jessica -televisiosarjan jaksossa Jessica Simpson kysyi puolisoltaan, onko Chicken of the Sea tuna -purkissa kanaa vai kalaa. Kotitaloustunnit siis ainakin taisivat jäädä väliin, mutta se ei ole estänyt kaunotarta menestymästä. Vaaleaverikkö keskeytti opiskelut JJ Pearcen lukiossa lähteäkseen menestyksekkäälle musiikkiuralleen. Tänä vuonna hänen vaatemallistonsa povataan tuottavan yli biljoona dollaria.

Hilary Swank

Kuka tarvitsee tutkintotodistusta, kun voi saada Oscarin? Hilary Swank jätti koulut tavoitellakseen näyttelijän uraa. Vuonna 2007 hän sanoi katuvansa päätöstään keskeyttää koulun ennen aikojaan.

– En ole ylpeä sanoessani, että olen jättänyt opinnot kesken. Koulu on mielestäni erittäin, erittäin tärkeää ja on surullista, että maamme koulutustaso on huonossa jamassa, Swank on sanonut.

Johnny Depp

Sillä aikaa kun Johnny Depp näytteli lukiossa peitetehtävissä olevaa poliisia sarjassa 21 Jump Street, Hollywoodin suosituimpiin näyttelijöihin kuuluvalta mieheltä jäi itseltään valmistumatta koulusta. Hän jätti opinnot 15-vuotiaana, toivoen menestyvänsä rock-muusikkona.

Drew Barrymore

Drew Barrymoresta tuli joka taloudessa tuttu 80-luvun klassikkoelokuvan ET:n myötä. Tämä lahjakas näyttelijä ei valmistunut lukiosta sekasortoisen lapsuuden keskellä. Ongelmat ovat kuitenkin jo historiaa ja tähti nähdään punaisella matolla vähän väliä.

Paris Hilton

Paris Hilton ei valmistunut lukiosta, mutta perijätär pärjäilee kuuluisuutensa ja huonomaineisuutensa avulla tehden miljoonia tosi-tv-sarjoillaan, hajuvesillään ja muilla liiketoimilla.

Lindsay Lohan

Lindsey Lohan nousi parrasvaloihin näyttelemällä opiskelijaa muun muassa elokuvissa Mean Girls ja Teinidraamakuningattaren tunnustukset. Hän jätti koulun kesken, mutta jatkoi opiskelua kotoa käsin.

Britney Spears

Britney Spears lähti Louisianasta, Kentwoodin lukiosta, showbisnes mielessään. Tähti rynnisti listoille muun muassa hittibiiseillään Lucky, Toxic ja Gimme More. Spearsin sisko Jamie Lynn sai samasta koulusta päättötodistuksen vuonna 2008.

Christina Aguilera

Laulaja Christina Aguilera ei ilmeisesti halunnut tutkintoa! Genie In A Bottle -biisillä tunnetuksi tullut Christina Aguilera ei saanut taputuksia lukion päätösseremoniassa, mutta on sen jälkeen pärjännyt muuten hyvin esiintymällä loppuunmyydyissä konserteissa ympäri maailman.

Avril Lavigne

Avril Lavigne ei saanut onnellista loppuaan lukion päätösjuhlassa. Kanadalaislaulaja ei valmistunut, sillä hän lopetti lukion edistääkseen musiikkiuraansa.

MTV3/Helmi

Lähde: Foxnews.com

Kuvat: Getty Images, WireImage

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja