Nämä seksiasennot ovat miesten mieleen

Yourtango.com paljastaa, mitkä seksiasennot ovat eniten miesten mieleen.

Viehättääkö miestä eniten lähetyssaarnaaja-asento, vai kiihottuuko hän koiratyylistä? Yourtango.com paljastaa, mistä seksiasennoista mies tykkää eniten.

Nainen päällä

Tässä asennossa nainen pääsee ohjaamaan tilannetta. Juuri siitä mies nauttii.

Lähetyssaarnaaja

Tämä perinteinen asento on miehen mieleen, sillä hän saa ottaa ohjat käsiinsä. Mikäli nainen haluaa hidastaa tai nopeuttaa tahtia, voi hän ottaa miestä lanteilta ja ohjata häntä. Paras seksi on kuin keskustelua. Lähetyssaarnaaja-asento antaa naiselle mahdollisuuden kommunikoida vartalonsa avulla.

Lehmityttö väärinpäin

Nainen päällä -asento, jossa nainen istuu kasvot miehen jalkoihin päin, tarjoaa miehelle upeat näkymät. Lisäksi nainen saa asennossa enemmän mahdollisuuksia ottaa ohjat käsiinsä. Vaikka asento ei tarjoa kunnon katsekontaktia, se on hauskaa vaihtelua perinteisempiin asentoihin verrattuna. Voit vilkaista miestä silmiin olkasi yli. Se tuntuu hänestä todella kiihottavalta.

Koira-asento

Koira-asennossa mies saa kontrolloida tilannetta ja rakastella sinua tahdilla, joka tuntuu hänestä mukavimmalta. Lisäksi hän pääsee syvemmälle sinuun, mikä saa hänet tuntemaan itsensä makuuhuoneen kuninkaaksi. Jotkut naiset rakastavat täyttä tunnetta, jonka koira-tyylissä kokee, mutta mikäli asento tuntuu epämukavalta, kerro siitä miehelle. Kommunikaatio on avain nautinnolliseen seksiin.

Seisoma-asento

Rakasteleminen seisoen on intohimoisen rakastelemisen muoto. Teitte sen sitten keittiönpöytää tai seinää vasten, tämä asento sopii hyvin nopeaan rakasteluun.

Lusikka-asento

Lusikka-asento on hyvin intiimi asento ja käy hyvin väsyneelle tai laiskalle rakastelijalle. Lisäksi mies pääsee hyvin käsiksi koko vartaloosi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Andreas Gradin

Lue myös:

    Uusimmat