Nämä ruoat saavat lemmentouhut lentoon, lue lista

Voit vaikuttaa omaan elämääsi vällyjen välissä myös sillä, mitä suuhusi pistät. Lue vinkit ruoka-aineista, jotka löydät tavallisesta marketista: osterit ja poronsarviuutteet ovat tältä listalta poissa.

Suositukset tulevat ravintoasiantuntija Gillian McKeithilta, joka on kirjoittanut lukuisia kirjoja terveellisestä ruoasta.

Tonnikala

Tonnikala sisältää runsaasti omega-3-rasvahapoa, joka voi auttaa erektiohäiriöistä kärsiviä. Rasvaiset kalat (esimerkiksi lohi, tonnikala sardiinit, tai makrilli) kolme kertaa viikossa nautittuna auttavat pitämään omega-3:n saannin loistavalla tasolla.

Omenat

Vanha sanonta "omena päivässä pitää lääkärin loitolla" on enemmän totta kuin uskotkaan. Omenat sisältävät kversetiiniä, jonka on todistettu estävän eturauhasen syöpäsolujen kasvamista.

Banaanit

Banaaneissa on bufotenine-emästä, joka autata pitämään mielialaa yllä. Banaanien B6-vitaamiinit auttavat ylläpitämään hormonitoimintaa.

Avokado

Avokadot ovat myös todellista superruokaa: ne pitävät sisällään korkeat määrät foolihappoa, joka auttaa saamaan energiaa. Avokadot sisältävät myös B6- ja E-vitamiineja, jotka vaikuttavat sekä miesten että naisten hormonituotantoon positiivisella tavalla.

Punajuuri

Punajuurissa on paljon ravintoaineita jotka pitävät maksasi kunnossa. Siellä taas kehosi hormonit kasvavat. Juurikas auttaa myös pitämään immuniteettisi ylhäällä ja sisältää myös rautaa, kalsiumia ja potassium-mineraalia, jolla on positiivista vaikutusta hedelmällisyydelle tärkeisiin elimiin.

Kaneli

Kanelipullaa tällä ei nyt tarkoiteta, pullasta ei liene kenellekään tule mieleen ensimmäisenä intiimit hetket. Mutta kiinalaisen lääketieteen mukaan munuaiset tuottavat enemmän energiaa kun ruokaa maustaa kanelilla. Lisäksi kanelia käytetään myös aromaterapiassa aistien aktivoimiseen herkimmiksi.

Marjat

Kokeile tuoreita marjoja: mansikoita, mustikoita ja karhunvatukoita. Nämä kaikki marjat sisältävät sinkkiä, jota tarvitaan terveen hedelmällisyyden ylläpitoon.

Pinaatti

Pinaatti on loistava lähde sekä raudalle että kalsiumille. No mihin näitä sitten tarvitsee? Lihaksien kasvattamiseen tietenkin, akrobaattisimpia kokeilijoita varten.

Helmessä on blogeja kaikista aiheista maan ja taivaan välillä. Tutustu muun muassa seuraaviin:

MTV3/Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja