Nämä ongelmat piinaavat Surface Pro 4:n käyttäjiä – päivitys tuo helpotuksen

Microsoft on joutunut myöntämään, että sillä on vakavia ongelmia vasta julkistetun Surface Pro 4 -tabletin kanssa. Käyttäjät eri puolilla maailmaa ovat raportoineet ongelmista internetin keskustelufoorumeilla.

Nyt Microsoft yrittää korjata ongelmia kiireen vilkkaa ohjelmistopäivitysten avulla. Äskettäin ohjelmistojätti julkaisi uusimman firmware-päivityksen laitteelle kaikessa hiljaisuudessa.

Käyttäjillä on ollut ongelmia Surface Pro 4:n kanssa heti sen markkinoille tulosta lähtien. Näyttöruutu on pimentynyt äkillisesti aivan kuin se olisi sammutettu. Näyttö kuitenkin herää jonkin ajan päästä henkiin ja samalla laite ilmoittaa, että näytönohjain on lakannut toimimasta.

Ongelmat ovat aiheuttaneet käyttäjilleen harmaita hiuksia, koska näytön sammuminen vaikeuttaa selvästi työntekoa.

Ongelmia on ollut myös Type Cover -näppäimistön tunnistamisessa. Surface Pro 4 ei läheskään aina tunnista bluetooth-näppäimistöä.

Tuoreimman päivityksen kerrotaan korjanneen ainakin näytön sammuilun. Käyttäjät ovat edelleen raportoineet ongelmasta, joka koskee laitteen akun kulutusta silloin, kun Surface Pro 4 on kytketty lepotilaan.

Jos et ole vielä saanut laitteellesi päivitystä, se on todennäköisesti tulossa pian.

Lue myös:

    Uusimmat