Nämä miehiset ammatit vetoavat naisiin

Huhun mukaan naiset rakastavat virkapukuja. Onko väitteessä perää? AVA selvitti asian!

Onko poliisin ammatti naismagneetti, vai kerääkö rehti työmies sittenkin ihailevat katseet? AVA kysyi lukijoiltaan, millainen mies vie jalat naisen alta. Vastanneista 24 prosenttia suli komean poliisin nähdessään ja toinen 24 prosenttia ihaili palomiehiä. 14 prosenttia olisi ottanut omakseen rehdin remonttireiskan ja 11 prosenttia halusi itselleen mieluiten komean lääkärin.

Millainen mies siis saa naiset? Lue lukijoiden vastauksia ja päätä itse!

Tekeekö virkapuku miehen?

– Hah, poliisin tummansininen tiukka työasu tietenkin! Varsinkin lanteilla keikkuva asevyö tekee heistä ryhdikkään näköisiä. Kai tuo virka-asu tekee heti selkärankaisemman ihmisen. Koskaan en ole tajunnut niitä naisia, jotka kuolaavat palomiesten perään: palomiesten asut ovat löysiä, kellertäviä, eivätkä mitenkään seksikkäitä. Eri asia, jos he kokevat palomiehet seksikkäiksi heidän sankaruutensa vuoksi.

– Virkapuku tekee miehen. Tosin unohditte yhden merkittävän ammattiryhmän: sotilaat. Oma sotilas on jokaisen naisen unelma. Tiedän.

– Palomiehistä yleensä useimmat omaa fyysistä kuntoa, rohkeutta ja päättäväisyyttä... Be safe, sleep with a fire fighter. Myös oma kultanikin näyttää komealta niin sammutus- kuin virka-asussa!

– Mikä voisikaan olla parempaa kuin lihaksikas, ihana palomies? Jo nuorena, kun palomiehet tulivat koulussa vierailulle, en keskittynyt niinkään itse asiaan vaan palomieheen.

Pukumies, lääkäri, työmies, oma mies...

Myös pukuun pukeutunut mies, komea lääkäri, raamikas työmies ja se oma kulta olivat naisten mieleen.

– Ruumiillista työtä tekevä lihaksikas, leveäharteinen. Kädet, joilla on tehty muutakin, kuin näpytelty tietokonetta. Siihen työvaatteet ylle ja aah… Mikä pakkaus.

– Pukumies! Ne on niin fiinejä. Nuorehko mies siistissä puvussa. Nam!

– Tummassa puvussa liikkuva hyväkäytöksinen mies saa minut heikoksi.

– Komea lääkäri. Valtaa, rahaa, älyä ja ulkonäköä samassa paketissa...

– Mies, josta huomaan heti, että hän pitää itsestään hyvällä tavalla. Hurmaa minut tanssin pyörteissä.

– Kyllä poliisit ja palomiehetkin sytyttävät, mutta oma mies tuli kerran työvaatteet päällään kotiin ja vähän reissussa rähjääntyneenä, mutta hitsi vie, näytti syötävän hyvältä! Joku siinä vain yksinkertaisesti sytytti, oma mies on muutenkin lihaksikas ja se yhdistelmä sytytti. Nam!

– Kyllä se on oma puoliskoni, joka vie jalat alta.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja