Nämä kengät kuuluvat syksyyn ja talveen, katso kuvat!

Jo muutama vuosi sitten Suomenkin kaduille tiensä vallanneet lämpöiset saappaat ovat myös tänä syksynä ja tulevana talvena hittituote.

Vuorilliset mokkasaappaat ovat myös tänä vuonna kenkäpari, joka löytyy yhä useamman vaatekaapista.

Maailmantähdet näyttävät mallia siinä, että pehmoiset bootsit sopivat mitä erilaisempien vaatekokonaisuuksien kanssa saumattomasti yhteen. Ehdottomasti parhaiten kengät sopivat kuitenkin farkkujen kanssa.

Tänä talvena kaduilla tullaan näkemään mitä erikoisempia versioita tutusta kenkämallista. Markkinoilla on kenkiä miltei kaikissa sateenkaaren väreissä ja mitä erilaisemmilla kuoseilla.

Sekä Kim Kardashian että Hilary Duff yhdistävät paksut saappaat tottuneesti muodikkaasti kulutettujen farkkujen kanssa. Töppöset pitävät jalat lämpiminä kylmemmilläkin säillä.

Leighton Meesterin jalasta bongattiin Gossip Girl -sarjan kuvauksissa erikoisemmat saappaat. Erilaisin värein ja kimaltavin yksityiskohdin koristellun saappaat kiinnittivät huomion Meesteriin, jonka roolihahmo on totuttu näkemään korkokengät jalassaan.

Myös vastikään eronnut povipommi Katie Price on nähty useasti pehmeät saappaat jalassaan. Katien bootsit ovat naisen tyylin mukaisesti erityisen glamour-henkiset, sillä ne on valmistettu tavallista kiiltävämmästä materiaalista.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash/Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja