Nämä 8 kauneustuotetta jokaisen naisen tulisi omistaa

Jokaiselta naiselta tulisi löytyä kylpyhuoneen kaapistaan 8 tuotetta, mitkä pelastavat pahimmankin aamun ja saavat olon tuntumaan hetkessä paremmalta.

Kosteusvoide suojakertoimella

Ihon kosteuttaminen on kaiken A ja O, mutta monelta naiselta tuppaa unohtumaan ihon suojaaminen UVB- ja UVA-säteiltä. Suojakerroin muistetaan kyllä levittää rannalla, mutta jotta vältyttäisiin ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta, iho tulisi suojata ympäri vuoden. Helpolla pääset, kun ostat kosteusvoiteen, mikä sisältää jo valmiiksi suojakertoimen.

Pohjustusvoide

Ihon vanhetessa meikillä on tapana jämähtää juonteisiin ja ryppyihin, jonka seurauksena lopputulos on epäsiisti. Kun meikin alle levitetään pohjustusvoide meikki levittyy paremmin ja juonteet tasoittuvat. Lopputuloksena on sileä ja kuulas iho.

Kuivashampoo

Jokaisella meillä on joskus Bad Hair Day. Hiukset eivät suostu millään asettumaan uomiinsa, tai ei ole aikaa pestä hiuksia. Kun haluat saada nopeasti raikkaan ja puhtaan lopputuloksen, korvaa hiustenpesu ja muotoilu kuivashampoolla.

Kuorintavoide

Kaikkia meitä ei ole siunattu hehkuvalla iholla. Onneksi kauppojen hyllyiltä löytyy kasapäin kuorintavoiteita kasvojen- ja vartaloniholle. Kuorintavoide poistaa kuollutta ihosolukkoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista jättäen ihon sileäksi

Hajuvesi

Hajuvesi on kuin käyntikortti, mistä sinut muistetaan. Voit omistaa monia hajuvesiä ja vaihdella niitä vuosien varrella, mutta jokaisella naisella tulisi olla se yksi tietty tuoksu, mikä säilyy vuodesta toiseen, ja mitä ilman et voi elää.

Ripsentaivuttimet

Jos ripsesi ovat lyhyet tai suorat, saat ripsiin nopeasti volyymia taivuttamalla ripset ennen ripsivärin levitystä. Ripsiväriksi kannattaa valita versio, jossa on paksu harja ja paljon massaa.

Peitevoide

Yksikään yli 20-vuotias nainen ei pärjää ilman kunnon peitevoidetta. Se on nopea ja tehokkain tapa saada virheetön iho. Se peittää niin tummat silmänaluset kuin pienet ihovirheetkin.

Antioksidantteja sisältävä voide

Ihon kosteuttaminen riittää monelle, mutta saadaksesi parhaat tulokset aloita ihon vanhenemista ennaltaehkäisevä hoito jo varhain. Antioksidantteja sisältävä voide ei varsinaisesti ole ryppyvoide, mutta se vahvistaa ihon vastustuskykyä ja suojaa vapailta radikaaleilta.

Lue myös:

Lähde: today.msnbc.msn.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja